Har dannet arbeidsgruppe for å se på kamp- og treningsforhold

Sportsklubben Brann har satt ned en arbeidsgruppe som skal se på hvordan Brann skal få gode trenings- og kampforhold for alle lag.

Annonse:

– Klubben må finne løsninger som gir gode spille- og treningsforhold for alle lagene våre. Styret har satt ned en underlagsgruppe som gjennom vinteren og våren skal kartlegge mulige løsninger på spille- og treningsforholdene våre, sier styremedlem Per Arne Flatberg. 

Han er styrets representant i gruppen. I tillegg har han med seg banemester Håkon Hordvik, Helge Haugen fra Branns A-lag og Brann-medlem Bjørn Reksten. Gruppen ble dannet i etterkant av arbeidsmøtet Brann hadde med sine medlemmer 20. desember i 2021. Der ble medlemmene invitert til å komme med konkrete forslag for hvordan Brann kan få både gode trenings- og kampforhold. 

Dagens situasjon er at banen inne på Stadion bør skiftes (med varmekabler og vanning), treningsbanene på Nymark er for dårlig og kunstgressbanene på Nymark er ikke godkjent som kamparena for Brann 2 og akademilagene. 

Arbeidsgruppen hadde sitt første møte fredag 14. januar. 

– Vi skal tenke utenfor boksen og finne gode løsninger i samarbeid med naboene våre og kommunen. Første møte var bra det. Vi fikk satt i gang en del prosesser, og planlagt arbeidet som forhåpentligvis er ferdig før sommeren. Da skal styret ha et godt grunnlag for å legge fram en helhetlig plan for et årsmøte, sier Flatberg. 

Og legger til: 

– Det viktigste vi kan gjøre er å finne ut hva som er mulig og hva som er umulig på kort og på lang sikt.

Annonse fra Eliteserien: