Har ansatt leder for drift og arrangement

Brann har ansatt Elisabeth Hobrad (46) som leder for drift og arrangement. Hun kommer fra stillingen som produksjonsleder for Festspillene i Bergen og begynner i Brann 1. februar.

Annonse:

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått med Elisabeth på laget. Hun har lang erfaring med arrangementer gjennom sine tidligere jobber, og vil komme inn med en annen kompetanse og erfaring enn vi har i organisasjonen i dag, sier daglig leder i Brann, Christian Kalvenes. 

Hobrad er nå produksjonsleder for Festspillene i Bergen, og har hatt forskjellige stillinger der siden 2012. Før det har hun jobbet som driftsleder ved Ole Bull Scene (2009-2012) og vært produksjonsleder i Unison AS (2007-2009). 

Byens største arrangement

Stillingen som leder for drift og arrangement er nyopprettet i Brann, og vil gå inn som en del av ledergruppen i klubben.

– Vi har nå to topplag, som skal spille sine kamper på to arenaer. I tillegg er det flere arrangementer gjennom året, utenom kampene. Derfor trengte vi å tilføre flere ressurser, slik at vi kan heve kvaliteten på arrangementene våre og at det ikke skal bli for mye på de som alt er i klubben, sier Kalvenes. 

Hobrad begynner i stillingen 1. februar 2023. 

– Sportsklubben Brann står for byens største arrangementer gjennom året, og jeg gleder meg veldig til å være med å videreutvikle dem. Jeg er glad for tilliten jeg har fått og går til oppgaven med ydmykhet, sier hun. 

Hun har ingen bakgrunn i fotballen, men har mange år bak seg med større arrangementer i kulturbransjen. 

– Folk liker å gå på teater og konserter, men de elsker Brann. Jeg gleder meg til utfordringene som ligger her, og ser frem til å jobbe sammen med de som allerede er i klubben, sier hun. 

Annonse fra Eliteserien: