Gruppene i Europa League er klare

Allerede mandag ettermiddag gikk UEFA ut med gruppene som viser hvem som kan møte hvem i første runde.

Annonse:

Tidligere i dag ble det på Brann.no presentert en lang liste over de useedete-lagene Brann kan møte i Europa League. Nå er gruppene delt inn, og 47 potensielle kandidater har nå blitt til 6. Brann er seedet i 1. runde og møter derfor et useedet lag.

Gruppe 1:
 

Vaduz (LIE)
Kilmarnock (SCO)
Brann (NOR)
Vitebsk (BLR)
Malmö (SWE)

Shamrock Rovers (IRL)
Vinnerne av oppgjøret Ballymena (NIR) - NSÍ (FRO)
Connah's Quay Nomads (WAL)
KuPS Kuopio (FIN)
Breidablik (ISL)

Hvem av de seks lagene Brann trekker blir først klart i morgen rundt klokken 15.30. Du kan se trekningen live på UEFA.com fra klokken 12.00 på mandag. Hvem som blir Branns motstander blir lagt ut på Brann.no så fort som det er klart. 

Slik foregår trekningen

Alle lagene får hver sin ball med et nummer på. De seedete lagene ligger i en bolle, mens de useedete lagene i en annen. 

En ball fra hver bolle blir trukket ut og blir lagt i en tredje bolle. Herfra trekker man først ut det laget som skal spille hjemmekamp først og så blir da den ballen som ligger igjen motstanderen som får hjemmekamp sist.

Kampene spilles torsdag 11.- og 18. juli.

NB! Om Brann spiller hjemme eller borte blir først bekreftet senere på kvelden samme dag som trekningen er. Dette er fordi kampene kan potensielt bli snudd om det er flere kamper som blir spilt innenfor samme område. Selv om det sjeldent skjer forandringer fra den offisielle trekningen anbefales det derfor å utsette reise-bestillingen til det er bekreftet.

Se hele den offisielle listen fra UEFA her

Annonse fra Eliteserien: