Koomson og Radlinger

- Gleder oss til å møte Brann-fansen

Ventetiden er endelig over for nykommerne Gilbert Koomson og Samuel Sahin-Radlinger. Søndag møter de Brann-fansen.

Annonse:

Det er blitt skrevet mye i media om de to nye:

Koomson er artisten som skal briljere, sjarmere og sørge for både målgivende og mål.

Sahin-Radlinger er den dristige keeperen som elsker å bruke beina, men som først og fremst skal holde nullen og bidra til at Brann fortsetter den gode poengfangsten på hjemmebane fra de tre siste sesongene.  

Dage før deres aller første obligatoriske Brann-kamp - og deres første møte med hjemmefansen – er det forventninger som preger de to.

- Vi var skuffet over at det ikke ble kamp sist helg. Nå får vi heldigvis sjansen på hjemmebane. Der handler det om å gi alt foran egne fans. De må bare støtte oss, så skal vi få et godt resultat, tror Gilbert Koomson.

Samuel om supporterstøtten

Sahin-Radlinger er enig med Koomson. Han har sett video fra stadionkamper og vet hva som venter, ikke minst er han kjent med den fantastiske støtten laget pleier å få fra tribunene.

- Jeg ser virkelig frem til å møte fansen og spille kamp igjen, og heldigvis på naturgress. Vi tror på seier foran egne supportere, smiler nyekeeperen.

I likhet med Gilbert Koomson syntes han det var rart å tilbringe tre dager i Trondheim uten å være i aksjon sist helg:

- Jeg hadde virkelig sett frem til å spille min første kamp for Brann, og det var en rar følelse da vi plutselig fikk beskjed om at vi ikke fikk spille, medgir han.

Når det likevel ble sånn, ser Sahin-Radlinger frem til å gjøre unna debuten på hjemmebane i stedet.

- Nå får jeg debutere foran egne fans. Første kamp med dem i ryggen er heller ikke feil, slår 25-åringen fast.

Fem nykommere før sesongen

For spillerne har det vært nødvendig å restarte litt igjen etter den håpløse helgen i Trondheim. Samuel Sahin-Radlinger påpeker at alle har klart det.

- Det ble ikke noe problem. Vi dro hjem til en god treningsuke. Alle er godt forberedt på kampen mot Bodø/Glimt søndag, forsikrer han.

Foruten Koomson og Sahin-Radlinger er det tre potensielle debutanter til i Branns 2018-tropp: Taijo Teniste, Henrik Kjelsrud Johansen og Amer Ordagic.

Brann - Bodø/Glimt spilles søndag klokken 18.00.

Kjøp billetter nå

Annonse fra Eliteserien: