- Gleder oss sinnssykt til å spille her

Brann-spillerne følger byggingen på Stadion fra dag til dag nå og gleder seg sinnssykt til åpningen av den nye tribunen.

Annonse:

Etter nesten tre uker uten fellestrening på Stadion var Brann-spillerne tilbake mandag formiddag. Mens de har trent har på Gran Canaria har arbeidsfolkene på Stadion jobbet like hardt med byggingen av den nye Fjordkraft-tribunen.

Fredrik Haugen er en av spillerne som gleder seg til alt står ferdig til første hjemmekamp søndag 7. april.

- Vi gleder oss sinnssykt til å spille her, innrømmer midtbanespilleren.

En rar opplevelse i fjor

I fjor var hele langsiden en byggeplass, og i starten på sesongen mer enn mindre en steinrøys som ga både publikum og spillere en opplevelse de ikke hadde hatt før.

- Vi manglet den intime stemningen. Vi merket faktisk at det blåste mer enn før inne på banen, forteller Haugen.

Forskjellen blir enorm. En ny langside er reist, svingene på begge sider av Fjordkraft-tribunen er lukket, og rad 1 er kommet ti meter nærmere enn før. Det kommer både spillere og publikum til å merke.

- Det blir en veldig stor forskjell. Det var halvveis i fjor, og med en ny og fin tribune med topp fasiliteter blir det veldig bra for oss. Brann-supporterne er kjent for å lage mye lyd, og når de kommer enda tettere på oss, på en enda mer lukket Stadion, blir nok trøkket enda bedre, mener Haugen.

- Hvor ville du sittet eller stått dersom du var supporter?

- Jeg hadde i hvert fall testet ut den nye tribunen, garanterer han.

Saken fortsetter under bildet av Fredrik Haugen

FØLGER MED: Brann-spillerne følger byggingen med interesse og liker det de ser.

De fleste fotballspillere synes oppkjøringen i norsk fotball i lengste laget. Det gjenstår fortsatt noen treningskamper og en treningsleir før Fredrik og lagkameratene skal løpe inn på Stadion til årets første kamp.

Men han er glad det nærmer seg:

- Vi har trent hardt lenge, helt fra starten av desember da vi trente på egen hånd. Nå kjenner jeg at beina begynner å bli litt lettere, selv om det er en stund til vi begynner.

- Vi skal i hvert fall være klar når det smeller, forsikrer Brann-spilleren.

Eliteserien starter 30. mars borte mot Odd. Så kommer Strømsgodset på stadionåpningen søndag 7. april.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: