Gir seg ved nyttår

Brann 2-trener Roger Naustan gir seg ved årsskiftet når kontrakten hans går ut.

Annonse:

– Det har vært et to år langt fotballfaglig og sosialt høydepunkt. Jeg har videreutviklet meg veldig som fotballtrener og person i tiden min i SK Brann. Jeg har hatt stor glede av samspillet med både spillergruppa og støtteapparatet på Brann 2. Trivselen i akademiet og klubben forøvrig har også vært topp, sier Naustan.

Trønderen ble Brann 2-trener før 2019 sesongen. Før det var han hovedtrener for Levanger og har vært åtte år i akademiet til Rosenborg.

Mange debutanter

I sin tid som Brann 2-trener har laget blant annet vunnet nasjonal serie, men Naustan sitt høydepunkt er alle spillerne som har tatt steget opp og fått Eliteserie-debuten.

–  Jeg håper at jeg har vært med å bidra til å legge noen byggesteiner for et enda sterkere akademi og talentsatsning. Slik jeg ser det, er klubben i ferd med å legge veldig godt til rette for at akademiet får enda mer tyngde i framtida. Med spennende og hardtarbeidende spillertyper, samt dyktige trenerpersonligheter, tror jeg klubben kommer til å ta store steg i årene som kommer, sier Naustan.

Sportssjef Rune Soltvedt har bare lovord å si om Naustan.

– Roger har gjort en fantastisk jobb og har bidratt stort i akademiet de to årene han har vært her. Han er både fotballfaglig dyktig og en strålende person som vi ønsker lykke til videre, sier Soltvedt.

Og selv om Naustan gir seg ved nyttår, har han noen måneder igjen ennå.

–  Så er det selvsagt slik at vi fortsatt har treninger og kamper igjen, som skal gjennomføring med maksimal kvalitet.  Ikke minst starter forberedelsene til 2021-sesongen for fullt nå, og jeg har ett sterkt ønske om å etterlate ett Brann 2 og ett akademi i best mulig forfatning, sier Nausta.

–  Hva bringer fremtiden?

Jeg kommer til å jakte nye, spennende muligheter innen fotballen, så vil tiden vise hva det blir til.

Annonse fra Eliteserien: