DSC_1578

Gir seg som kaptein

Kaptein for Branns kvinnelag, Cecilie Redisch Kvamme, ønsker å gi fra seg kapteinsbindet til noen andre på laget. Hun håper å fokusere mer på seg selv, sin rolle i teamet og sin egen utvikling.

Annonse:
  • Foto: Bjørn Erik Nesse, Digitalsport

Kvamme har utført rollen som kaptein og frontfigur for laget på en fantastisk måte. Hun har også representert klubben på mange forskjellige arenaer, og alltid på en forbilledlig måte.

– Jeg er sinnsykt stolt over å ha fått ledet laget gjennom det fantastiske året vi har hatt sammen i 2023, sier Kvamme.

Hun fortsetter:

– Jeg ønsker å takke for tilliten for å ha fått bære kapteinsbindet i Brann. Det har vært både spennende, utfordrende og lærerikt. Det har vært en ære og et stort ansvar. Et ansvar jeg har bært tungt. Nå ønsker jeg å overlate kapteinsrollen til en av mine fantastiske medspillere. Selv om jeg fremover ikke vil bære kapteinsbindet lover jeg å gi like mye av meg selv for laget, klubben, supporterne og byen i mitt hjerte, sier hun stolt.

Hovedtrener Martin Ho uttrykker full forståelse for avgjørelsen, og respekterer valget Kvamme har tatt.

– Vi har snakket mye de siste ukene. Cecilie har levd etter verdiene og troen til dette laget og klubben i løpet av sin tid som kaptein, på ekte Cecilie-vis. Hun er en fantastisk spiller, og en utrolig person med et stort hjerte, sier Ho.

Han ønsker å takke henne for jobben hun har gjort som kaptein. 

– Hun har også gitt meg mye støtte og jeg er evig takknemlig for det. Jeg har enormt mye beundring og respekt for Cecilie, fordi jeg vet at det ikke var et lett valg å ta. Hun er og vil alltid være en stor karakter, et forbilde og en leder i denne gruppen, avslutter han. 

Det er ikke bestemt hvem som blir den nye kapteinen, og så snart det er klart vil det bli informert.

Annonse fra Eliteserien: