Gilli er tilbake i kamptroppen

For første gang siden sparket i hodet mot Lillestrøm 1. september er Gilli Rólantsson tilbake i Brann-troppen.

Annonse:

– Det er godt å være tilbake i troppen med resten av gjengen, sier Rólantsson.

Det var i sluttminuttene i 3-1 seieren borte mot LSK at 27-åringen fikk et spark i hodet da han skulle heade ballen ut av egen 16-meter. I samme kamp scoret han også, etter raid over hele banen. Siden den kampen har han ikke spilt kamper og først denne uken var han tilbake i full trening med laget. Fredag reiste han med resten av laget til Trondheim for morgendagens kamp mot Trønderne.

– Trening denne uken har vært bra. Nå er jeg klar for å gi gass.

I fjor vant Brann på Lerkendal og Rólantsson hadde målgivende på begge Branns scoringer. I 2017 scoret han det eneste målet i 2

– Det er godt å være tilbake i troppen med guttene, sier Rólantsson.

Det var i sluttminuttene i 3-1 seieren borte mot LSK at 27-åringen fikk et spark i hodet da han skulle heade ballen ut av egen 16-meter. Siden den kampen har han ikke spilt kamper og først denne uken var han tilbake i full trening med laget. Fredag reiste han med resten av laget til Trondheim for morgendagens kamp mot Trønderne.

– Trening denne uken har vært bra. Nå er jeg klar for å gi gass.

I fjor vant Brann på Lerkendal og Rólantsson hadde målgivende på begge Branns scoringer. I 2017 scoret han det eneste målet i 2-1 tapet.

– Det er alltid spesielt å spille på Lerkendal. Det er mange på tribunen og vi reiser opp for å gi dem en tøff kamp, avslutter han.

Kampen har avspark klokken 20.00 og sendes på TV Norge, Eurosport Player og Dplay. Om Rolantsson går rett inn i startoppstillingen får du vite når lagoppstillingen blir offentliggjort klokken 18.45.

Se høyepunktene fra seieren fra Lerkendal i fjor! 


Annonse fra Eliteserien: