Gatelaget møtte BT – sjekk børsen

Hver uke setter sportsjournalister spillerbørs på Brann-spillerne. Da BT sin sportsredaksjon møtte Branns gatelag satte vi børs på BT sine sportsjournalister.

Torsdag ettermiddag tok gatelaget til Brann i mot et lag satt sammen av ansatte i sportsredaksjonen til Bergens Tidende. Kampen har vært planlagt en stund og for moro skyld satte vi børskarakterer på de journalistene i BT som følger Brann tettest. BT vant kampen 4–1 etter å ha ledet 3–0 til pause.

Erlend Hanstveit er en av Brann-spillerne som har fått flest børskarakterer i avisene gjennom alle tider, med sine 316 kamper for Brann. Han er også trener for gatelaget og vurderte BT-journalistene sine prestasjoner slik:

Erik Huseklepp – 5

Scoret to av målene. Ellers mange balltap sentralt i banen og lite helhjertet i returløpene. Bommet på flere 100%-sjanser i andre omgang.

IMG_0903

Anders Pamer – 3

Spillende lagleder. Fikk kritikk før kampstart for laguttaket av sine egne spillere, men ble reddet av tidlige bytter. Noterte seg på scoringslisten etter et gjennomspill som luktet offside. Bør vurdere å ofre plassen for unge lovende fra eget «akademi».

IMG_0905

Øystein Vik – 2

Startet på topp. Presspillet satt ikke og ble byttet ut tidlig. BT scoret tre kjappe etter at Vik ble sendt på sidelinjen. Temposvak, spesielt litt utover i kampen, sånn etter to minutters spill.

IMG_0908

Mads Bøyum – 4

Spilte på tvers i forsvaret i innledningen, men satte mer fart i lengderetningen utover i kampen. For sen i returløpet på reduseringen, og holdt på å gi gatelaget et gratis mål like etter da han spilte ballen rett til en motstander. Reddet av stolpen.