IMG_4187

G16 til NM-finale etter 3-1 mot Viking

Vi er i finalen! G16 vant overbevisende borte mot Viking i semifinalen i NM G16.

Annonse:


Matias Sekkingstad Johansson ruvet høyere enn Fløien og stanget inn en corner allerede før det var gått 10 minutter. Brann fortsatte med fint spill, men slapp Viking mer og mer til i kampen. Etter halvspilt førsteomgang fikk hjemmelaget uttelling for et pågående press mot Branns mål og utlignet på et langskudd.

På stillingen 1-1 bølget det lenge frem og tilbake og vi fikk se to unge lag som viste frem hver sin spennende og offensive fotball. 

Et kvarter ut i andreomgang slo Jesper Eikrem en frekk tunnel og ble stoppet ureglementert ca. 20 meter fra Vikings mål. Frisparket tok han selv og skrudde ballen lekkert i mål, og kunne feire vilt med resten av laget ved cornerflagget.

Brann fortsatte å kjøre på i angrep og fikk nok en gang betalt for innsatsen da Emilien Hagesæter Steinsland fastsatte sluttresultatet til 1-3 med en herlig scoring med venstrefoten fra kanten av sekstenmeteren.

Brann-guttene møter dermed Rosenborg i NM-finalen 25. november, og kan feire med kokkalele i garderoben på SR Bank Arena. Gratulerer!

Laget

1 Mathias Engevik Klausen

2 Matteus Hoan Nguyen

5 Matias Sekkingstad Johansson 

6 Sondre Blumenfeldt VindenesKAPTEIN

21 Sander Sivertsen Aga

8 David Steinegger

10 Jesper Nerhus Eikrem 

7 Tobias Arefjord Børtveit

9 Rune Kjeilen Jakobsen

14 Kaspar Lizana Tvedt

15 Emilien Hagesæter Steinsland 
 

12 Borys Piotr Olszewski

3 Andreas Kilhus Wilhelmsen

16 Adam Rød el Jabri

17 Mats Bendiksen Trengereid

18 Jesper Hop Torvund

19 Elias Morozov Størksen

20 Oliver Persson-Sulen

 

Annonse fra Eliteserien: