G16 spiller NM finale på Varden Amfi – gratis inngang

Søndag 26. november klokken 14.00 møter Brann Rosenborg til finalen i Norgesmesterskapet for gutter 16. Kampen spilles på Varden Amfi i Fyllingsdalen og det er gratis inngang.

Annonse:

Brann tok seg til finalen, etter å ha slått ut Viking i semifinalen på SR-Bank Arena. Nå er det Rosenborg som venter i kampen om å kunne kalle seg Norgesmester for gutter 16. 

Brann er arrangør av kampen, og den spilles på Varden Amfi søndag 26. november. Det er samme dag som Brann spiller årets siste hjemmekamp i Eliteserien der Bodø/Glimt er motstander på Stadion klokken 17.00. 

Finalen spilles over omganger på 2x 40 minutter, så det er mulig å rekke begge deler. Kampen på Stadion er også 100 prosent utsolgt, så har man ikke billett til den kan man likevel få sett Brann-kamp live denne dagen. 

For dem som ønsker å få med seg både NM-finalen og som har billett til kampen på Stadion er det mulig å kombinere slik at man får med seg begge deler. 

Det kan gjøres på denne måten, med offentlig transport: 

Busslinje 4 går fra like utenfor Varden Amfi, hvert 20 minutt. Oversikt her. Den bussen stopper på Oasen, og der går Bybanen hvert 10 minutt til enten Minde (lengre å gå) eller til Kronstad (5 minutter gange fra Stadion). Oversikt over Bybanens avganger finner du her. 

Her er Skyss sin reiseplanlegger. 

Annonse fra Eliteserien: