Full gjenåpning på søndag – ingen testing eller koronapass

Ingen restriksjoner, ingen koronasertifikat, ingen testing, ingen avstand. På søndag kan du gå på Stadion igjen, som du gjorde før pandemien.

Annonse:

Regjeringen har bestemt at gjenåpningen av Norge skjer fra lørdag klokken 16.00. Alt av koronarestriksjoner knyttet til arrangement forsvinner, og for Branns bursdagskamp mot Kristiansund på søndag klokken 18.00 betyr det følgende: 

  • Man trenger ikke koronatest, eller vise koronasertifikat for å komme inn. 
  • Kravet om et sete mellom tilskuerne er borte. 
  • Ståplassene på Store Stå vil endelig bli tatt i bruk igjen. Alle med billett på Frydenbø nedre felt B og felt C vil få en egen e-post med informasjon om dette. 
  • Kort oppsummert: Alt blir som før pandemien. 
  • Siden det er solgt og hentet ut billetter med ett sete mellom, vil ikke plassene mellom disse bli lagt ut for salg. Alle andre seter på Stadion vil være tilgjengelig. 

Kampen mot Kristiansund spilles også på bursdagen til Brann, og klubben fyller 113 år på søndag. 

Billetter kjøpes her.

Puben i Frydenbø-tribunen vil også være åpen. For alle fra tre timer før kamp, og i pausen for dem med billett på Frydenbø-tribunen.

Ofte stilte spørsmål: 

Jeg har partoutkort. Kan jeg bruke mitt faste sete? 

Til den førstkommende kampen mot Kristiansund bruker du den billetten du har hentet ut. Har du for eksempel hentet ut fire billetter med ett sete mellom, kan alle fire sitte sammen uten å ha setet mellom. Vi kommer ikke til å selge plassene imellom dere. 

Hvorfor kan jeg ikke bare bruke mitt faste sete? 

Da billettene til kampen ble lagt ut for salg/partoutkortinnehavere kunne hente ut sine plasser, var det krav om ett sete mellom. Det er mange som har hentet ut/kjøpt billetter allerede, og det å flytte rundt på alle er en for stor jobb før søndag. 

Det står på sidene deres at jeg må teste meg for korona eller ha grønt koronasertifikat. Må jeg det? 

Nei. Den informasjonen på brann.no er utdatert og gjelder ikke lengre. Alle med kampbillett kan møte opp som normalt på søndag, og trenger verken grønt koronasertifikat eller å avgi hurtigtest. 

Når kan jeg bruke mitt faste sete/plass? 

Til neste hjemmekamp mot Stabæk, søndag 17. oktober klokken 17.00, kan alle bruke sine faste plasser. 

Annonse fra Eliteserien: