CR6_1419

Frydenbø-tribunen er stengt på 15. mai-kampen mot Røa

De syngende supporterne samler seg derfor på BT-tribunen, hvor det vil være fritt setevalg på hele tribunen.

Annonse:

På fotballens festdag 16. mai, vil TIFO-gruppen ha en stor TIFO på Frydenbø-tribunen. Denne krever lang tid til å rigges klar, i en hektisk tid med tett kampprogram på vanlige virkedager. Etter sterkt ønske fra våre supportere, har Brann derfor besluttet å stenge Frydenbø-tribunen på Røa-kampen i Toppserien 15. mai. 

Men frykt ikke, det skal også bli en festdag 15. mai. Det vil være åpent på Fjordkraft- og BT-tribunen. De syngende supporterne vil samles på BT-tribunen, og der vil det være fritt setevalg. Har man partoutkort/billett på Frydenbø, så gjelder disse automatisk på BT-tribunen på denne kampen.

– Supporterne våre bruker masse tid på å lage TIFOer og tribuneshow, som vi ser på som en gave til klubben. Når 16. mai kommer på en torsdag, forstår vi også at dette blir utfordrende for supporterne våre. Vi har derfor blitt enige med dem om å flytte de kokende supporterne over på BT-tribunen til denne ene kampen, sier Christian Kalvenes, daglig leder i Brann. 

Leder av Bataljonen, Erlend Vågane, oppfordrer til å bli med på dugnaden før kampen. 

– Vi vil ha med så mange som mulig på TIFO-dugnad først og så bort til BT-tribunen for å synge seg hes for laget. Det blir gøy å få prøvd en ny tribune å koke på, sier Vågane.

Alt ligger med andre ord til rette for masse kok og god stemning på både 15. og 16. mai på Stadion! 

16. mai-kampen er helt utsolgt. 

Billetter til 15. mai kjøper du her!

Annonse fra Eliteserien: