Fredrik Haugen er med i kamptroppen – kan nå milepæl om han spiller

For første gang siden 3–0-seieren mot Ranheim er Fredrik Haugen tilbake i Branns kamptropp. Kommer han innpå vil han spille sin 250 kamp for Brann.

Annonse:

– Det har vært stort å få ta på seg den røde drakten så mange ganger foran de fantastiske supporterne våre. Men jeg er laget sånn at jeg jakter på at vi skal vinne noe mer enn å telle kamper, sier Fredrik Haugen til brann.no.

Da han Brann-laget satte kursen mot Sarpsborg i formiddag, var det første gang med Haugen som en del av troppen siden Ranheim ble slått i starten av august. Etter å ha vært under kniven og operert i kneet er Haugen nå klar for kamp igjen, men treningsgrunnlaget er ikke godt nok til å spille en hel kamp. 

– Det føles deilig å være tilbake i kamptroppen, men så trenger jeg noen minutter før fotballformen er på topp. Forhåpentligvis får både jeg og laget noen gode kamper på slutten her. For det har vært tungt å se på at laget ikke har fått det til i store deler av sesongen, sier Haugen som bare har vært på banen i elleve kamper i år.

Men får han et innhopp blir 27-åringen den åttende spilleren i Branns historie som passerer 250 obligatoriske kamper. Tidligere i år har også Azar Karadas og Håkon Opdal passert denne milepælen. Haugen signerte for Brann sommeren 2010 og hadde sin første sesong i 2011. Siden den gang har han stort sett vært fast på laget.  

Kampen mot Sarpsborg har avspark søndag kveld klokken 20.00.  

Neste hjemmekamp er mot Bodø/Glimt, mandag 28. oktober klokken 19.00. Billetter finner du her.

Annonse fra Eliteserien: