- Fornøyd med mentaliteten

Lars Arne Nilsen mener Brann-laget har fått en godkjent start på sesongen.

Annonse:

Etter 1-1 mot Tromsø var hele Brann-troppen skuffet. Men trener Lars Arne Nilsen påpeker likevel at det er så mye positivt å ta med seg fra kampen at han nekter å deppe for mye.

- På forhånd ville jeg vært fornøyd med ett poeng i Tromsø. Å møte de her midt på vinteren er aldri enkelt. Det er minusgrader og tøffe forhold mot et godt hjemmelag.

- Det er på denne banen Tromsø legger grunnlaget for sin eksistens i Eliteserien, påpeker Branns trener.

- Et viktig bortepoeng

Han trekker frem spillernes gode mentalitet når laget dominerer store deler av kampen på en vanskelig arena i årets første kamp.

- Jeg er fornøyd med mentaliteten med bakgrunn i hvilket lag vi møter og forholdene her oppe. Vi må ikke glemme at vi har fått et viktig bortepoeng i Tromsø. Vi er i gang, sier treneren.

Så skulle han selvsagt ønske at Brann-laget hadde maktet å holde trøkket oppe i 94 minutter:

Vi må ikke glemme at vi har fått et viktig bortepoeng i Tromsø

— Lars Arne Nilsen

- Vi vet jo at motstanderen mobiliserer mye når de ligger under helt på slutten. Noen ganger lykkes de, eller så får de en kontring imot. Denne gangen lyktes Tromsø, og det var en sterk prestasjon å heade den i mål, medgir Lars Arne Nilsen.

Han ergrer seg selvsagt over at laget hans ikke fikk meg seg alle tre poengene hjem til Bergen. Samtidig innrømmer han at Tromsø muligens fortjente det ene poenget etter sluttspurten deres.

Møter Godset på torsdag

- Vi fikk kampen inn i vårt spor, og traff sånn sett godt med kampplanen vår. Tromsø har vel bare én sjanse i 1. omgang. Men etter at vi scoret helt i starten av 2. omgang ble vi litt for lave og litt for forsiktige, fortsetter han.

Etter ett poeng i Tromsø ser Nilsen frem mot torsdagens hjemmemøte med Strømsgodset. Kampene kommer tett, men med god restitusjon håper han på årets første seier.

- Godset er ett av Norges beste lag, så vi står overfor nok en tøff fight, varsler treneren.

Til det oppgjøret et muligens kaptein Vito Wormgoor spilleklar. Han var aktuell mot Tromsø etter en ankeltskade, men følte seg ikke klar.

- Vito var ikke 100 prosent. Samtidig var Jonas Grønner god mot Rosenborg. Derfor ble valget sånn, forklarer Lars Arne Nilsen.

Kjøp partoutkort nå

Annonse fra Eliteserien: