Forlenger kontrakten: – Et av de største talentene i Norge

Sportslig leder Aleksander Olsen er svært fornøyd med at Signe Gaupset (18) har forlenget med Brann.

Annonse:

Se intervjuet i videovinduet over eller på vår YouTube-kanal her.

Moldenseren har skrevet under på en kontrakt til sommeren 2025. 

– Det er veldig deilig og jeg er veldig glad for å ha signert, sier hun.

18–åringen har hatt en utfordrende sesong med skader. I sesongoppkjøringen i vinter pådro hun seg en overbelastningsskade, og måtte se store deler av vårsesongen fra sidelinjen. Da hun endelig var tilbake i juni, ble gleden kortvarig. I løpet av sommeren pådro hun seg samme skade i den andre foten, og det så ut som at høstsesongen også kunne ryke. Heldigvis ble hun spilleklar tidligere enn ventet, og var tilbake på banen i oktober. 

– Det er veldig fantastisk å være tilbake igjen. Nå satser jeg på at jeg klarer å holde meg skadefri og får bidra i Champions League, og være 100% til neste sesong, sier hun. 

Hva er det som gjør at du vil bli her? 

– Jeg føler at jeg fortsatt kan utvikle meg mye her. Samtidig har jeg skikkelig tro på det vi har begynt på nå i Brann, sier hun. 

Hun legger ikke skjul på at ansettelsen av Martin Ho også har vært en faktor i avgjørelsen.

– Han er en bra trener, og jeg føler at han kan lære meg mye fotballmessig og gjøre meg klar til å ta enda større steg, sier hun.

Stort å være i Champions League

Tirsdag 14. november skal Brann spille sin første kamp i gruppespillet i Champions League borte mot St. Pölten, før Slavia Praha gjester Brann Stadion den 22. november. Selv tror hun ikke at det har gått helt opp for henne hvor stort det faktisk er.

– Men nå når det begynner å nærme seg, så tror jeg det blir skikkelig stort. Jeg gleder meg til å møte topp internasjonal motstand, så det blir gøy å se hvordan vi ligger i forhold til dem, sier hun. 

Nå gleder hun seg til fortsettelsen i Brann, og mener at laget har noe spennende på gang som hun ser frem til å være en del av.

Norges største talent

Sportslig leder, Aleksander Olsen, er også svært fornøyd med at Gaupset vil være med videre.

– Først og fremst er vi veldig glad og takknemlig for at vi har klart å forlenge avtalen til Signe. Hun er en av de største talentene Norge har på kvinnesiden, og har en stor fremtid foran seg. Vi er utrolig glad for at hun ser verdien av å utvikle seg videre i Brann, og takknemlig for at hun gir oss den tilliten til å fortsette å utvikle henne som fotballspiller. Samtidig bidrar hun i å utvikle laget, sier han.

Billetter til kampen den 22. november kl. 18.45 kan du kjøpe her.

Annonse fra Eliteserien: