Forlenger Jónsson-utlånet

Vidar Ari Jónsson blir værende hos Fimleikafélag Hafnarfjarðar (FH) ut den islandske sesongen.

Annonse:

Tidlig i april inngikk Brann en låneavtale til slutten av juli måned for spilleren som frem til da har slitt med å kapre en fast plass på sidebacken i Brann.

Jónsson hadde uttrykt ambisjoner om å få plass i den islandske VM-troppen, noe som fremsto umulig uten regelmessig spilletid på bra nivå. Spillerens har lyktes sportslig på Island, men fikk likevel ikke dra til VM.

Når utleien fortsetter en periode til er det først og fremst et ønske om mer spilletid.

Har kontrakt ut 2019

Sportssjef Rune Soltvedt mener dette er en fornuftig løsning.

- Det er lett å være etterpåklok å tenke seg at Vidar kunne blitt nyttig for oss da både Ruben Kristiansen og Taijo Teniste ble skadet i vår, men vi valgte en løsning som jeg mener var fornuftig der og da, oppsummerer han.

Nå er både Teniste og Kristiansen på bedringens vei, og et nytt utlån ble igjen naturlig:

- Vi tror dette er en bra løsning, både for Brann og spilleren selv. Så får vi gjøre nye vurderinger inn mot neste sesong og se på helheten da, sier sportssjefen.

Vidar Ari Jónsson har kontrakt med Brann ut 2019-sesongen. Han har spilt 14 A-kamper siden debuten i fjor vår.

Neste Brann-kamp spilles søndag førstkommende klokken 16.00 når laget reiser til Haugesund for å spille treningskamp. Deretter venter Start i Eliteserien mandag 6. august.

PS! Den franske forsvarsspilleren Christophe Pshyché som trente med Brann tidligere i uken vil ikke bli tilbudt kontrakt.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: