Forleng helgen med mandagskamp på Stadion

Neste kamp på Stadion blir spilt klokken 19.00, førstkommende mandag mot Bodø/Glimt. Her er fem gode, og mindre gode, grunner til å ta turen på Stadion.

Annonse:

1. Forleng helgen

Som alle vet er mandagen ofte tung. Helgen er over, og man ser ikke en ny helg i enden av tunnelen. Hva er vel da bedre enn å forlenge helgen litt med å ta turen på kamp på Stadion? Da blir mandagskvelden plutselig en ekstra søndag. Når man våkner neste dag er det allerede tirsdag og 20 prosent av arbeidsuken er unnagjort. 

2. Ingen er på hytten eller i familieselskap

«Jeg kan ikke være med på Stadion på søndag, vi skal på hytten i helga» eller «Jeg skal i et familiebesøk» er "unnskyldninger" man gjerne får fra venner og kjente man vil ha med på kamp. Da er jo mandag helt strålende. For ingen er vel på hytten på en mandag? Ei heller i familieselskap. 

3. God statistikk 

Gulljagende Bodø/Glimt kommer på besøk. Brann har hatt et godt tak på Glimt siden opprykket i 2015. På Stadion har hjemmelaget vunnet to av to, og Brann er faktisk det eneste laget som har slått Glimt på Aspmyra i år. 

4. En hyllest til Fredrik Haugen

Da Fredrik Haugen ble byttet inn for Kristoffer Barmen etter 64 minutter av kampen mot Sarpsborg 08, entret han banen for 250. gang i Brann-trøyen. Før kampen mot Bodø/Glimt vil han få en drakt med nummer 250 på ryggen og en velfortjent hyllest av Stadion-publikummet. Han får også gullmerke som den åttende spilleren i Branns historie. 

5. Unngå kø

Jobber du i byn og skal kjøre hjem etter jobb rundt klokken 16? Da er det ofte stamping i kø. Bli igjen noen timer ekstra, få med deg kampen! Når kampen er over like før klokken 21.00 er det neppe mye kø igjen på veien. 

Og til slutt tar vi med at det er 15 prosent rabatt i Brannbutikken på flere produkter som holder deg varm i vinterkulden. Det kan komme godt med, både på tribunen og til hverdags! 

Billetter til kampen mot Bodø/Glimt finner du her. 

 

Annonse fra Eliteserien: