Før kampen: Rosenborg - Brann

Brann møter Rosenborg på Lerkendal Stadion i Toppseriens tolvte serierunde! Kampen har avspark lørdag 3. juni klokken 13.00 og sendes på TV2.

Annonse:
  • Foto: Bjørn Erik Nesse, Digitalsport

Søndag 14. mai: Rosenborg er på besøk på Stemmemyren og vinner 4–1. Brann har tapt tre strake seriekamper i Toppserien, prestasjonene er svake og veien opp til medaljeplass ser lang ut.

Nå, nesten tre uker senere, står Brann med tre strake seiere. Først ble Åsane slått 2–0 på Åsane Arena. Deretter ble Røa banket 5–2 på Stemmemyren, anført av spissparet Maria Brochmann og Larissa Cummer. På onsdag ble det storseier mot Fyllingsdalen i cupen.

Plutselig kan Brann minne om et topplag igjen. Sara Ritter har vist seg frem i forsvaret og Brochmann er i scoringsform. Brann har scoret 13 mål på de siste tre kampene. Hva passer vel bedre da enn å møte Rosenborg på Lerkendal Stadion?

Trønderne ligger seks poeng foran Brann. I forrige runde gikk de på sitt andre tap for sesongen i toppoppgjøret mot Vålerenga, hvor det endte 3–1 til serielederne. I cuprunden på onsdag møtte de andredivisjonslaget Tiller, der Rosenborg vant knepent 1–0.

Forrige sesong ble det ett tap og én seier mot Rosenborg i Trondheim. Nå har Brann gode muligheter til å ta revansje for stortapet på Stemmemyren og ta med seg alle poengene hjem til Bergen! Er du i Trondheim? Kjøp billetter til kampen her!

Husk også å sikre deg billett til neste hjemmekamp mot Stabæk, og til kampen mot Avaldsnes på Brann Stadion! 

Siste fem bortekamper mot Rosenborg:

  • 2022: Rosenborg 1–2 Brann (sluttspill)
  • 2022: Rosenborg 1–0 Brann (grunnspill)
  • 2021: Rosenborg 0–2 Sandviken
  • 2020: Rosenborg 1–1 Sandviken 
  • 2019: Trondheims-Ørn 4–2 Sandviken (NM)
Annonse fra Eliteserien: