Før kampen: Sandnes Ulf - Brann

Festen fortsetter! Les deg opp om alt du trenger å vite før bortekampen mot Sandnes Ulf

Annonse:
  • Skrevet av Anders Hønsi. 

Brann tar turen til Rogaland i den 25. runden av OBOS-ligaen. Kampen spilles lørdag 17. september klokken 17.00. Kampen sendes på Eurosport 1, Discovery+ og TV2 Play, samt NRK P1 Hordaland på radio. Bortebilletter kan man kjøpe her.

Endelig var regnet tilbake, og vi feiret med å valse over Grorud med en kledelig 7-0-seier. Opprykk blir det, og nå kan vi gjøre oss selv udødelige. Ingen lag har noen gang gått gjennom en sesong i OBOS-ligaen uten tap, og med seks kamper igjen har vi en reel mulighet til å gjøre det. Målrekorden til Bodø/Glimt fra 2017 med 83 scoringer er vi bare syv mål bak etter mandagens bragd. Det blir fort trangt om plassen på Stadion utover høsten, når alle vil være med på å se historie bli skapt! 

K P
1 Brann 24 66
2 Stabæk 24 44
3 KFUM 24 44
4 Sandnes Ulf 24 40

Oppgjøret borte mot Sandnes Ulf på lørdag er kanskje det tøffeste på papiret av de gjenstående kampene. Rogalendingene ligger fire poeng bak Stabæk, som ligger på den andre opprykksplassen på tabellen med samme poengsum som KFUM. Det er med andre ord en veldig viktig kamp å ta poeng i for de lyseblå, om de ikke skal bli hektet av i toppkampen. Når det er sagt er formen deres ikke akkurat bunnsolid. De kommer riktignok fra en 2-1-seier borte mot Fredrikstad, men før det gikk de fem kamper uten seier. Brann har på sin side ti seire på rad, og har ikke sluppet inn mål på over 450 minutter. You do the math. 

Vi har ikke spilt all verden av kamper mot Sandnes Ulf tidligere, men veldig mange av de seneste års oppgjør har endt uavgjort. Totalt har vi vunnet tre, spilt fem uavgjort og tapt en kamp mot dem. Det motsatte oppgjøret i år var på selveste 16. mai, og vi tok en komfortabel 3-0-seier.

Fem seneste oppgjør mot Sandnes Ulf:

  • 2022: Brann - Sandnes Ulf 3-0 Børsting, Rasmussen, Castro
  • 2015: Sandnes Ulf - Brann 1-1 Pedersen
  • 2015: Brann - Sandnes Ulf 0-0 
  • 2014: Brann - Sandnes Ulf 1-1 Askar
  • 2014: Sandnes Ulf - Brann 1-1 Larsen

Neste kamp i serien er på Stadion mot Stjørdals-Blink. Kampen spilles søndag 2. oktober klokken 14 og billetter er allerede for salg. Husk også at partoutkort-salget for 2023 er i gang!

Kilder: altomfotball.no, tv2.no, nifs.no
Annonse fra Eliteserien: