Før kampen: Loddefjord - Brann Kvinner

Det er klart for årets første cupkamp! Brann møter andredivisjonslaget Loddefjord på Alvøen Kunstgress. Kampen spilles onsdag 18. mai klokken 18.00.

Annonse:

Vi har knapt fått satt oss ned igjen etter feiring av 10-0-seier og nasjonaldag før Brann spiller ny kamp, denne gang i cupen. Motstander Loddefjord spiller i andredivisjon, hvor de for øyeblikket ligger på åttendeplass etter fem kamper. Forrige uke tok de sesongens første seier i serien, da de vant 6-1 mot Os.

Brann går rett inn i andre runde i cupen, men Loddefjord har allerede spilt sin første cupkamp i år. I første runde møtte de Sogndal, som også spiller i andredivisjon. Det ble en jevn kamp, der Loddefjord til slutt vant 3-2 og dermed kunne avansere til neste runde.

På Loddefjord-laget finner man flere tidligere Sandviken-spillere. Julianne Gripsgård Osa, Vilde Øyri, Camilla Ness Ervik og Elida Instebø Knudsen har alle spilt fotball i Sandviken. På sidelinjen står Jan Ove Sæbø, som også har vært i Sandviken i mange år.

Etter cupfinaletap i 2018 og 2021 hadde det vært gøy med revansje i år. Vi skal nemlig tilbake til 1995 for å finne forrige cupgull til Sandviken og Bergen. Første steg mot et nytt cupgull i år starter på Alvøen Kunstgress. Kampen får du kun sett fra tribunen, og det er gratis inngang. Vel møtt!

Neste hjemmekamp spilles onsdag 25. mai klokken 18.00. Da kommer Røa på besøk til Stemmemyren. Billetter til den kampen finner du her.

Annonse fra Obos-ligaen: