Brannfans i Kristiansund 2015.

Før kampen: Kristiansund - Brann

Les deg opp før mandagens bortekamp mot nyopprykkede Kristiansund.

Brann reiser til Kristiansund og Kristiandsund Stadion til Eliteseriens 3. serierunde. Kampen spilles mandag 10. april klokken 19.00 og vises på MAX. Du kan også høre kampen på NRK Hordaland og BA.no.

Kristiandsund Stadion har blitt oppgradert siden sist vi var på besøk der i 2015-sesongen. Tribunene har blitt utbedret og det er kommet tak over bortefeltet. Kapasiteten er på cirka 4100 tilskuere.

Annonse:
Skal du på kampen? Det er kun 200 billetter tilgjengelig til Brann-fans, så kjøp billett på forhånd. Det anbefales ikke å reise nordover uten adgangstegn.

Se her for billettinfo. 

Sist lagene møttes var som kjent for to år siden da begge lå i OBOS-ligaen. Da vant Brann en svært viktig 1-0-seier etter en iskald straffescoring fra Kristoffer Barmen.  

På Stadion samme år vant Brann 2-1 etter to mål fra Kristoffer Larsen.

Og det er de eneste gangene vi har spilt mot Kristiansund frem til nå.

Kristiansund med dårlig start

Kristiansund spilte jevnt med Molde i sin første kamp for året. Men hjemme på eget kunstgress ble det likevel 0-1-tap mot storebror.

I 2. serierunde ble det 0-2-tap borte mot Odd og de mørkeblå har fremdeles til gode å score i Eliteserien.

Brann startet med 1-1 borte mot Tromsø etter scoring fra Jakob Orlov, før Strømsgodset ble sendt hjem fra Bergen med tre baklengs. Igjen scoret Orlov, i tillegg til Kristoffer Barmen og et selvmål fra Lars Vilsvik.

Artikkelen fortsetter under videoen


Klikk i videovinduet over for å se Jakob Orlovs mål mot Godset.

Brann ligger på 4. plass og har fått en betydelig bedre start på sesongen enn Kristiansund som ligger på 14. plass. Men det er ennå tidlig og ting kan endre seg fort.

Orlov i form

Jakob Orlov er Branns mestscorende med sine to mål. Fredrik Haugen, Gilli Rólantsson og Torgeir Børven står oppført med hver sin målgivende.

To spillere står med flest poeng i Fantasy for KBK. Sverre Økland og Benjamin Stokke har fire poeng.

Jakob Orlov er den som har sanket flest poeng i Brann. Spissen står med 16 poeng etter de to første rundene, etterfulgt av Gilli Rólantsson med 15 poeng.

Gjensyn med Gjesdal

Henrik Gjesdal spilte 21 kamper for Brann i 2013 før han gikk via Nest-Sotra til Tromsø. Før denne sesongen gikk turen videre til Kristiansund.

Daniel Braaten har vært syk og mistet forrige kamp, Peter Orry Larsen sto over sist etter en periode med lårstrekk og Vito Wormgoor har hatt ankeltrøbbel, men klarte nesten å fullføre hele kampen mot Godset.

Vi offentliggjør laget klokken 17.45 mandag, 75 minutter før kampstart.

Hos KBK er Pål Erik Ulvestad ute etter overtråkk. Daouda Bamba sliter med leggen, men ventes tilbake i løpet av april. Keeper Conny Månsson er kneskadet og Erlend Sivertsen er ute med akillesskade frem til august.

Svein Oddvar Moen fra SK Haugar dømmer oppgjøret. Han dømte også Unicef Mesterfinalen mot Rosenborg for noen uker siden.

Kristiansund - Brann har avspark på Kristiansund Stadion mandag 10. april klokken 19.00. Kampen vises på MAX og kan høres på NRK Hordaland og BA.no.

Branns neste hjemmekamp spilles allerede 2. påskedag. Da kommer FK Haugesund på besøk. 

Kjøp billetter her

Kilder: kristiansundbk.no, altomfotball.no, fotball.no, nifs.no, fantasy.eliteserien.no.

 

Annonse fra Eliteserien: