Før kampen: Grorud - Brann

Serielederen tar turen til Oslo! Les deg opp om alt du trenger å vite før kampen mot Grorud.

Annonse:
  • Skrevet av Anders Hønsi. 

Brann reiser til Oslo for å møte Grorud i den 11. runden av OBOS-ligaen. Kampen spilles mandag 27. juni klokken 18.00 og vises på Max, Discovery+ og TV2 Play, i tillegg sendes den også på radio i NRK P1 Hordaland. 

Det ble en tøff dag borte mot Stjørdal, men etter å ha presset på i store dele av andre omgang fikk vi hull på byllen og dro hjem fra M.U.S Stadion med tre poeng og fortsatt tabelltopp. Deilig med kokende supportere plassert litt rund omkring på tribunen, og uansett hvor vi reiser opplever vi at alle i OBOS elsker Brann. 

Nå står nok en tur til Oslo for tur når Grorud står på motsatt banehalvdel. Det er vanligvis oppskriften på en blåmandag å starte uken på Østlandet, men jeg har troen på at denne mandagen blir rød. 

Vi har virkelig fått opp dampen og står med seks seire på rad, i tillegg til å ha vunnet alle de fem bortekampene våre til nå. Det er vanskelig å ikke være særdeles høy og mørk når vi skal møte et Grorud-lag som ikke har vunnet en eneste kamp. De har klart å skrape sammen nok uavgjorte til å ligge akkurat over streken, så det har strengt tatt vært litt marginer i mot for gultrøyene. Men det føles godt å glede seg til hver eneste kamp med Brann, og vi må jo bare nyte det maksimalt. 

K P
2 Molde 4 9
3 Brann 4 7
3 Odd 4 7
5 Rosenborg 3 6

Vi har aldri møtt Grorud før i en obligatorisk kamp, så sjansen til å få statistisk overtak i historiebøkene er også noe å spille for på mandag. 

Neste kamp i serien er på Stadion mot Bryne. Kampen spilles 4. juli klokken 18. Er du ikke på familieferie på Granca, forventer vi å se deg der! Kjøp billetter her. I juli får du tre for to på seriekampene på Stadion. Husk også cupkampen mot Fredrikstad, torsdag 30. juni klokken 18.00.

Kilder: altomfotball.no, tv2.no, nifs.no
Annonse fra Eliteserien: