Brann - Rosenborg 2022 Elisabeth Terland

Terland-dobbel sikret seieren mot Rosenborg

To scoringer fra Elisabeth Terland avgjorde toppoppgjøret mot Rosenborg.

Det ble en tett og jevn start på kampen. Etter 23 minutter med få målsjanser fikk Elisabeth Terland ballen i Rosenborgs sekstenmeter. Hun satte ballen sikkert ned i hjørnet, til stor jubel fra de 1180 Brann-supporterne i solskinnet.

Etter scoringen var Brann det beste laget på Stemmemyren. Andre omgang startet med mange sjanser til Brann, og åtte minutter ut i omgangen fikk de endelig uttelling. Etter høyt Brann-press vant Terland ballen på 20 meter og plasserte den i det nærmeste hjørnet. 2-0 til Brann etter to scoringer fra dagens beste Brann-spiller Elisabeth Terland.

Brann så ut til å være på vei mot tre poeng, men kun tre minutter etter Terland sin andre scoring slo trønderne tilbake. Synne Skinnes Hansen ble spilt gjennom i sekstenmeteren og banket ballen opp i nærmeste kryss. Plutselig var det spenning i kampen igjen.

Rosenborg jaktet utligningen resten av omgangen, men Brann forsvarte seg godt. Marit Bratberg Lund var den som kom nærmest scoring. Like før full tid fyrte hun til fra omtrent 20 meter. Skuddet var knallhardt, men gikk i tverrligger og ut.

Dermed ble det ikke flere mål på Stemmemyren, og Brann vant 2-1 over Rosenborg! Spillere og supportere kunne juble for tabelltopp og fire av fire seiere, mens speaker kunne minne om neste hjemmekamp. Den spilles 1. mai klokken 14:30, og da er det Kolbotn som kommer på besøk.

Få med deg alle kampene på Stemmemyren! Kjøp partoutkort her.