Før kampen: Brann Kvinner - Lyn

Brann tar imot Lyn til kamp i Toppserien på Stemmemyren. Kampen spilles søndag 7. august klokken 15.00.

Annonse:

Med tre kamper igjen av grunnspillet ligger Brann godt an til å kapre førsteplassen og dermed få med seg en fordel inn i mesterskapssluttspillet. Før kampen mot Lyn er det to poeng ned til Rosenborg på andreplass.

I mesterskapssluttspillet er det godt mulig vi møter Lyn igjen. De kjemper nemlig om den viktige fjerdeplassen som gjør at de kan spille om medaljer denne høsten. Før kampen på Stemmemyren søndag ligger Oslo-laget på femteplass – ett poeng bak Stabæk på fjerdeplassen.

Topp fire eller ikke – det har vært en god sesong for Lyn i år. Siden opprykket til Toppserien i 2017 har de som regel ligget i bunnstriden, men denne sesongen har de klatret på tabellen. I mai og juni spilte de seks kamper uten å tape, hvor de blant annet vant 1-0 borte mot Rosenborg.

Fire dager før seieren mot Rosenborg møtte de Brann på Kringsjå Kunstgress. Der stod det lenge 0-0, men åtte minutter før slutt sendte Ingrid Ryland Brann i ledelsen. På overtid sikret Elisabeth Terland seieren med et fantastisk skudd fra midtbanen, og Brann vant 2-0.

De siste fire hjemmekampene mot Lyn viser tre seiere og én uavgjort. I fjor endte det 5-0 etter scoringer fra Lisa Naalsund, Maria Brochmann, Vilde Hasund og Elisabeth Terland. Vi satser på ny målfest på Stemmemyren søndag!

Billetter til kampen finner du her.

Siste fire hjemmekamper mot Lyn:

  • 2021: Sandviken 5-0 Lyn
  • 2020: Sandviken 1-1 Lyn
  • 2019: Sandviken 2-1 Lyn
  • 2018: Sandviken 6-0 Lyn
Annonse fra Eliteserien: