Før kampen: Brann - Åsane

Et ekte lokaloppgjør på Stadion! Les deg opp om alt du trenger å vite før kampen mot Åsane.

Annonse:
  • Skrevet av Anders Hønsi. 

Brann tar imot Åsane i til årets første hjemmekamp i 2. runde av OBOS-ligaen. Kampen spilles lørdag 9. april klokken 18.00 og billetter kjøper du her. Har du ikke muligheten til å se kampen fra tribunen, vises den på Eurosport Norge, Discovery+ og TV2 Play, samt NRK P1 Hordaland på radio.  

Det ble en skikkelig festaften i vår første kamp for sesongen. For et oppmøte av bergensere en regnfull og kald formiddag på Ranheim! Følelsen av at ting går veien forsyner jeg meg gjerne mer av. Med seier på lørdag er sjansene gode for at vi feirer påske på toppen av tabellen. Naboene våre fra Åsane gikk derimot på en smell i sin første kamp borte mot Start, der de fikk med seg fem baklengs i sekken. 

 

Brann har aldri tapt i de fire obligatoriske kampene vi har spilt mot Åsane i OBOS eller cupen. Forrige møte var tilbake i 2019, da vi tok en fin 2-0-seier som sendte oss videre i cupen. 

K P
1 Brann 11 29
2 Ranheim TF 11 23
3 Mjøndalen 11 22
4 Stabæk 11 20
 


Tidligere kamper mot Åsane:

  • 2019: Åsane - Brann 0-2 Kjelsrud Johansen, Strand
  • 2015: Brann - Åsane 2-2 Huseklepp, Kristiansen
  • 2015: Åsane - Brann 2-3 Acosta, Pedersen, Demidov
  • 2011: Åsane - Brann 0-1 Bentley

Vi treffer på mange tidligere Brann-spillere på motsatt banehalvdel på lørdag. Bjarte Haugsdal, Emil Kalsaas, Kristoffer Larsen og Håkon Holmefjord Lorentzen har alle vært en del av Brann.

Skader og suspensjoner 

For Brann er det ingen suspensjoner, men noen spillere går glipp av kampen på grunn av skader. Runar Hove opererte tidligere i år, og er i opptrening. Markus Olsen Pettersen (rygg) og David Møller Wolfe (lyske) går også glipp av kampen, og vil ikke være i kamptroppen. 

Neste kamp er borte mot Skeid i Oslo. Kampen spilles tirsdag 19. april klokken 18, og bortefeltene er bortimot fulle. Ledige billetter er her.

Kilder: altomfotball.no, tv2.no, nifs.no
Annonse fra Obos-ligaen: