Før kampen: Barcelona - Brann

Brann møter Barcelona til andre kamp i kvartfinalen i Champions League. Kampen spilles på skjærtorsdag klokken 18.45 og sendes på TV 2 Sport 1 og TV 2 Play. 

Annonse:

For et øyeblikk vi fikk oppleve på Åsane Arena forrige uke! Barcelona styrte kampen fullstendig, ledet 1–0 og så ut til å vinne komfortabelt. Så dukket Cecilie Redisch Kvamme opp på bakerste stolpe og banket ballen i nettet! Det endte likevel med tap, men det éne målet gjør at de over 500 Brann-supporterne som reiser ned til Barcelona kan ha et bitte lite håp om semifinale. 

For at det skal skje, må Brann altså vinne i Barcelona. Det er det ingen andre lag som har klart siden februar 2019. Da tapte Barcelona overraskende nok mot bunnlaget Sporting de Huelva, og måtte dessuten se seriegullet glippe. Etter dette har de bare vunnet, vunnet og vunnet på Estadi Johan Cruyff. Medaljene har strømmet inn, både fra serien og fra Champions League.

I år er de godt på vei mot et nytt seriegull. Mens Brann hadde kampfri i helgen, spilte Barcelona nemlig en viktig seriekamp mot deres nærmeste tittelutfordrer, Real Madrid. Mål av Fridolina Rolfö, Gullballen-vinner Aitana Bonmati og superstjerne Caroline Graham Hansen sørget for 3–0-seier.

Vi får håpe seieren kostet mye krefter, for Brann må ha alle marginer på sin side om dette skal gå. Aurora Mikalsen må varte opp med enda flere verdensklasseredninger, Karoline Haugland må plage Barcelona-stjernene i 90 minutter til, og Justine Kielland må slå enda en superpasning som lurer hele Barcelona-forsvaret. Hvis dette går, så kan det jo være at vi får oppleve et øyeblikk enda større enn det som skjedde på Åsane Arena i forrige uke. Da kan det være vi får oppleve et ekte påskemirakel.

Heia Brann!

Skal du ikke til Barcelona? Da kan du jo bli med på neste hjemmekamp istedenfor. Det er vår siste kamp på Stemmemyren. Motstanderen er Lyn. Billetter finner du her.

Du kan også kjøpe partoutkort, så er du med oss i hele 2024!

Annonse fra Eliteserien: