Før kampen: Åsane - Brann

Rykker opp, opp, opp! Les deg opp om alt du trenger å vite før lokaloppgjøret mot Åsane.

Annonse:
  • Skrevet av Anders Hønsi. 
  • Foto: Marius Simensen/Bildebyrån. 

Brann tar en svipptur ut i Åsane i den 23. runden av OBOS-ligaen. Kampen spilles lørdag 3. september klokken 16.00, og sendes på Eurosport Norge, Discovery+ og TV2 Play, samt NRK P1 Hordaland på radio. 

Det ble nok en nydelig aften på Stadion i byenes by. Vi ga oss ikke før trønderne ble sendt hjem med 0-5 i sekken. Brann har utviklet seg til å se ut som OBOS-ligaens Harlem Globetrotters! Det var en leken gjeng som spilte ball i hatt med de som lå rett bak oss på tabellen. Vi er i en liga for oss selv. 

I løpet av helgen har vi nå muligheten til å sikre oss opprykket. Det skal litt til at alt går vår vei, men det nærmer seg! Vi har vunnet alle bortekampene våre i år, og tar vi Åsane på lørdag er det kun den sureste grinebiteren på planeten som ikke har troen på Eliteseriespill neste år. Før helgens runde er vi 20 poeng foran Stabæk på 3. plass med åtte kamper igjen. Gullølet er satt på kjøl! 

K P
1 Brann 22 60
2 KFUM 22 41
3 Stabæk 22 40
4 Ranheim TF 22 39
    

Vi har aldri tapt i løpet av de fem obligatoriske kampene vi har spilt mot Åsane i 1. divisjon eller cupen. Forrige møte var på Stadion i årets 2. serierunde, der vi bare klarte et litt skuffende 1-1-resultat, etter at Bård Finne utlignet Åsanes ledermål.  

Tidligere kamper mot Åsane:

  • 2022: Brann - Åsane 1-1 Finne
  • 2019: Åsane - Brann 0-2 Kjelsrud Johansen, Strand
  • 2015: Brann - Åsane 2-2 Huseklepp, Kristiansen
  • 2015: Åsane - Brann 2-3 Acosta, Pedersen, Demidov
  • 2011: Åsane - Brann 0-1 Bentley

Neste kamp i serien er på Stadion mot Grorud. Kampen spilles mandag 12. september klokken 18 og billetter kjøpes her.

Kilder: altomfotball.no, tv2.no, nifs.no
Annonse fra Eliteserien: