DSC_9712-2

Før kampen: Brann – Røa

Velkommen til Brann Stadion dagen før dagen før dagen! Brann tar imot Røa i Toppseriens 8. serierunde. Kampen spilles onsdag 15. mai klokken 18.00 og sendes på TV 2 Play.

Annonse:
  • Foto: Bjørn Erik Nesse

Vi é på gang! Etter en vrang start på sesongen i LSK-hallen har Brann vunnet fem fotballkamper på rad. Den siste seieren var i Arna på lørdag, hvor målene rant inn helt til det stod 10–0. Nå har Brann klatret opp til tredjeplass, og det er gode muligheter for å klatre ytterligere om det blir seier mot Røa på Stadion.

Laget fra Oslos vestkant står med tolv poeng på syv kamper - tre poeng bak Brann. De startet sesongen med seiere mot Kolbotn, LSK Kvinner og Åsane, men har siden måttet gi tapt for Vålerenga, Rosenborg og Stabæk. Det plasserer dem i det superjevne midtsjiktet på tabellen, med kort vei opp til medaljeplass.

I fjor spilte Brann tre kamper mot Røa. I åttende serierunde ble Brann kontret i senk av effektive østlendinger og tapte 2–1. Tre uker senere kom revansjen på Stemmemyren. Det daværende spissparet Maria Brochmann og Larissa Crummer leverte to scoringer hver, og Brann vant 5–2. På høsten forventet man kanskje en ny storseier, da Røa kom på besøk for andre gang. Brann var i superform, men det endte målløst.

Det er med andre ord ingen grunn til å ta seieren på forskudd. Her gjelder det å stille opp på Stadion og støtte jentene til ny seier. Har du en kompis som ikke fikk tak i billetter til 16. mai? Fortvil ikke - få han med deg på Brann-Røa! Billetter finner du her.

Husk at Brannbutikken åpner 3 timer før avspark! Få full oversikt over alt som skjer på kampdag her.

Fem siste hjemmekamper mot Røa:

  • 2023: Brann 0–0 Røa
  • 2023: Brann 5–2 Røa
  • 2022: Brann 2–0 Røa
  • 2020: Sandviken 2–2 Røa
  • 2019: Sandviken 0–2 Røa

Skader og suspensjoner

Nanne Ruuskanen, Andrine Hegerberg og Rikke Nygard er fortsatt ute med skader. Ingen av våre spillere er suspendert til kampen. Hos Røa er Malene Wik Alfredsen, Martine Midtbø og Rakel Renolen ute med skader. Keeper Hildegunn Sævik er usikker, men blir trolig klar til onsdag.

Annonse fra Eliteserien: