Fjord1 er ny partner i Brann

Fra januar 2024 signerte Fjord1 en treårig partneravtale med Brann. Fjord1 vil være til stede på Branns hjemmekamper, men ønsker å vektlegge partnerskapet rundt klubbens bærekraftsprosjekter.

Annonse:

– Det er veldig kjekt å få Fjord1 med på laget. Fjord1 er en kjent merkevare på Vestlandet som frakter våre supportere til og fra bortekamper. At de ønsker å støtte klubbens bærekraftsprosjekter, ser vi på som verdifullt for klubben og Vestlandet generelt, sier Therese Andvik Rygg. 

Brann er mer enn en fotballklubb og fotball er så mye mer enn 2x45. Med verdien vår «Vi bryr oss» vil vi gjøre en positiv forskjell og gjennom våre handlinger vise at «Vi é Brann - Bergens Stolthet». Gjennom samarbeid med våre partnere, supportere, samfunnet og fotballfellesskapet skal vi være en pådriver og tilrettelegger for å få til gode tiltak som knytter seg til å stoppe klimaendringene og det å fremme god helse på vår arena og i vårt nettverk.

Prosjekter som fremmer god mental og fysisk helse er Gatelaget, Brannsjansen, Stjernelaget, MOT og Hjertelosjen. Brann skal jobbe målrettet og initiere langsiktige prosjekter som hindrer utenforskap. Sammen tar vi små skritt i riktig retning, gjerne sammen med våre samarbeidspartnere, og vi er veldig glade for å ha fått Fjord1 med på laget.

–  Dette samarbeidet representerer en unik sjanse for Fjord1 og Brann til å forene krefter, i tillegg til å støtte bærekraftsprosjektene klubben har. Vårt partnerskap retter seg mot meningsfulle oppgaver gjennom klubben sine initiativ innen aktivitet, nærvær, helse og velferd. Vi ser frem til å utforske nye muligheter og bidra til positiv utvikling som støttespiller for viktige samfunnsprosjekter, samtidig som vi aktivt fremmer talentutvikling og sportsengasjement blant unge i lokalsamfunnet, sier leder for servicesenteret i Fjord1, Heidi Skorpen. 

Fjord1 er det ledende fergeselskapet i Norge og sysselsetter over 1100 mennesker. Les mer om Fjord1 her.

Annonse fra Eliteserien: