Finne hat-trick og debutant-scoringer da Brann gikk videre i cupen

Brann slo Voss 7–0 i kveldens førsterunde-kamp i NM. Nesten 2500 tilskuere møtte opp på Prestegardsmoen gras.

Husk neste kamp på Stadion, lørdag 21. mai. Billetter finner du her.

I åpningsminuttene yppet vertene fra Voss seg, og vant et par dødballer i gode situasjoner. Men det var Brann som tok ledelsen, allerede etter tre minutter. Bård Finne fikk ballen i feltet og banket den i mål.

Etter scoringen hadde Brann flere store sjanser til å øke ledelsen, men blokkeringer, keeper eller metallet hindret scoring.

Branns andre scoring kom etter 37 minutter. Ole Didrik Blomberg ble spilt gjennom, slo ballen inn foran mål der Finne satte inn sitt andre for dagen. Det sto seg til pause.

Brann hadde to debutanter fra start, i Jonas Torsvik og Aron Jonsson. I pausen kom også Marius Trengereid inn til sin Brann-debut.

Brann scoret tidlig også i den andre omgangen. Ole Didrik Blomberg puttet ballen i mål allerede etter fire minutter av andre omgang. Etter 56 minutter fullførte Bård Finne sitt hat-trick, da han spaserte inn et innlegg.

Så satte innbytter Marius Trengereid inn sin første scoring for Brann i debuten. 6–0 kom fra en annen debutant, Markus Haaland, som banket ballen i mål etter få sekunder på banen. Rasmus Holten fikk også sin Brann-debut i kveld.

Et knapt kvarter før slutt scoret Trengereid sitt andre for dagen, da han headet inn 7–0 til Brann.

Neste Brann-kamp er mot Fredrikstad allerede førstkommende lørdag. Kjøp billetter til kampen mot Fredrikstad her.

0–7: Trengereid (77.)

NM, runde 1. Prestegardsmoen gras. Dommer: Steinar Hauge, Bjarg IL. Tilskuere: 2390.

Brann (4-3-3): Eirik Holmen Johansen - Felix Horn Myhre, Aron Jonsson, Runar Hove (Rasmus Holten fra 65.), Jonas Torsvik - Vegard Leikvoll Moberg (Marius Trengereid fra 46.), Isak Tomar Hjorteseth, Kasper Skaanes (Markus Haaland fra 65.) - Ole Didrik Blomberg (Mikal Berg Kvinge fra 65.), Bård Finne (Svenn Crone fra 82.), Filip Delaveris.