Fikk hedersmerker på årsmøtet

Jarle Nordahl og Birger Grevstad ble tildelt Brann sitt hedersmerket under årsmøtet for 2020.

Annonse:
  • Nederst i artikkelen kan du lese om kriteriene for å få hedersmerket. 

Jarle Nordahl

Begrunnelse: 

Jarle er nå leder i Gamle Brann, der han har vært styremedlem siden 2002. Han har vært medlem i klubben siden 1957 og ble Norgesmester i 1958. I 1973 var han med å starte Brann supporterklubb, og han satt i styret til 1979. 

Fra 1984-86 var han styremedlem i klubben, og i valgkomiteen satt han som leder fra 1986-89. 

Ellers er Jarle en person som bidrar til felles møteplasser og behjelpelig i forbindelse med bygging av ny tribune og etablering av nye Brann Corner. Han har vært en konstruktiv og god ressurs de siste årene. Positiv og løsningsorientert. Han har også deltatt som representant i medlemsutvalget.

Birger Grevstad: 

Begrunnelse: 

Han fortjener å bli vurdert til hedersmerke for sin innsats i forbindelse med prosjekt «Ny Fjordkraft-tribune».

Han har lagt ned utallige timer og bidratt med sin kunnskap og kompetanse. Uten hans ekstraordinære innsats så er ikke sikkert at vi  hadde klart å gjennomføre prosjektet. Prosjektet er svært vellykket og ble nylig avsluttet i henhold til planen.

Birger har vært langvarig medlem i klubben og har et stort engasjement, men det er innsatsen i forbindelse med utbyggingen som er avgjørende i denne sammenhengen.

Birger var på sin første Brannkamp i 1963 og har stort sett vært tilstede på de fleste kamper etter det, med fast plass på gamle nordre i mange år.Har engasjert seg i Brann med flere bedriftsavtaler og har er hjerte som banker for SK Brann.

Kriterier for tildeling av hedersmerker: 

Branns hedersmerke, som består av klubbens merke omkranset av ekeløv, kan tildeles medlemmer som har bidratt vesentlig til klubben, sportslig, administrativt eller på annen måte, normalt over lengre tid. Kandidater til hedersmerket har gjennom sin innsats framstilt seg som et godt forbilde. Hedersmerket skal også kunne være en anerkjennelse til de som ikke selv søker oppmerksomhet eller i kraft av posisjon automatisk og naturlig får det. Branns hedersmerke er primært rettet mot frivillig innsats. I spesielle tilfeller kan også personer som har vært ansatt i klubben være kandidater, men da ventes det en ekstraordinær innsats ut over det som jobben innebærer. En eventuell tildeling til ansatte vil først kunne skje etter avslutning av arbeidsforholdet.

Utdeling av hedersmerke besluttes av merkeutvalget som består av styret samt de to siste avgåtte ledere i samme. Ved forfall blant sistnevnte to representanter, erstattes disse ved avgåtte medlemmer fra foregående styrer etter styrets valg. Beslutning om tildeling av hedersmerket krever minst 4/5 flertall i merkeutvalget.

 

Annonse fra Eliteserien: