FIFA- og maskotkamp i Fanzone

På søndag kan du måle krefter mot vår landslagsspiller Erland Lie Bjørneberg i Fanzone før kamp.

Annonse:

Vår samarbeidspartner BOB inviterer alle som vil prøve seg mot vår FIFA-spiller Erland Lie Bjørneberg til teltet sitt i Fanzone på søndag. Brann sin landslagsspiller vil være på plass fra Fanzone åpner klokken 18.00, og frem til kampstart. I tillegg kan du delta på BOBs quiz. 

Maskotkamp og musikk fra Noah

Fjorårets maskotkamp var underholdning for hele familien, og vi er utrolig glad for at Gullbrann og vennene har lyst til å gjenta dette. Ballkunstnerne Gullbrann, Leo fra Leos lekeland, Duffe og en hel gjeng blir med på denne storkampen. Kampen spilles rundt 18.30.

Noah kommer også til å fremføre sin sang: «Ja, vi elsker Brann». Den fengende sangen kommer til å runge utover nymarksbanene, og virkelig sette stemningen før det hele braker løs inne på Stadion-gresset. Noah fremfører sangen sin rundt 18.50.

Aktiviteter, konkurranser og give aways:

  • Frydenbø har med seg to kule, kjørbare, biler. Dette passer perfekt for barna! De har i tillegg med seg en knallfin bil til utstilling.
  • Bergen Fiber fortsetter med den populære aktiviteten fotballdart, hvor du kan vinne fine premier.
  • Sparebanken Vest er selvsagt også på plass med ansiktsmaling. I tillegg har Sparebanken Vest med seg sin store radarmåler, hvor du kan teste kraften i skuddfoten.
  • Synsam er også på plass med aktiviteter og synstest, og Coop stiller med ballbinge.
  • Brannbutikken er kommer også til å være til stede, og hos dem får du kjøpt supporterartikler før du skal inn og heie på laget.
  • Pizzabakeren serverer rykende fersk pizza fra vognen sin, og Snackzone stiller med kioskvarer.

Og hvem vet? Kanskje kommer også noen spillere innom ca èn time før kampstart. Det er med andre ord mange gode grunner til å ta turen til Fanzone utenfor inngang 10 på søndag.

Fanzone åpner to timer før kampstart, altså klokken 18.00. Her er det gratis adgang, og så kjøper man billetter til selve kampen ved å klikke på lenken under.

KJØP BILLETTER
Annonse fra Eliteserien: