Festspillene + Brann = sant

Brann og Festspillene skal samarbeide tett i år, og startskuddet går på Stadion i «Festspillkampen» mellom Brann og Sandefjord mandag 8. mai.

Annonse:

– Festspillene og Brann har mye til felles: Vi har stor lidenskap for det vi driver med, et sterkt engasjement blant Bergens befolkning, vi er magneter for kritikk, og vi deler en musikalsk grunnstein: Nystemten.Nå gleder jeg meg til å se Brann knuse Sandefjord på hjemmebane, og å høre Marius Neset på en annen arena enn Grieghallen og Royal Albert Hall, sier festspilldirektør Lars Petter Hagen.  

Kampen mellom Brann og Sandefjord mandag 8. mai har Brann døpt til «Festspillkampen». Forhåpentligvis blir det også sportslig festspill på banen. Samarbeidet vil markeres før kampen, med den kjente saksofonisten og Brann-supporteren Marius Neset spiller Brann-relatert musikk før innmarsj. 

– Å se en Brann-kamp er litt som å spille en konsert; man går inn i sin egen boble, og blir værende i den til det er over. Tid og sted eksisterer ikke, og det handler kun om én ting. Å spille en konsert handler om å skape en historie som på sitt beste kan gjøre dype inntrykk, og sånn føler jeg det er med Brann-kamper også, sier Neset og legger til at både Brann og Festspillene har vært en stor del av hans oppvekst. 

Både Festspillene og Brann samarbeider også med en annen velkjent, stolt bergensinstitusjon, nemlig Bergens Tidende. Har man BT-abonnement der kan man sikre seg 2-for-1 på Stadion og 25 % rabatt på de aller fleste av Festspillenes arrangementer. Ordinære billetter til kampen kjøpes her. 

Senere i mai kommer Brann til Festspillene på et gratisarrangement på Torgallmenningen søndag 29. mai, og Brann vil også være tydelig til stede under Festspillenes åpningsseremoni onsdag 24. mai.

Annonse fra Eliteserien: