Feirer sin nyeste butikk med handledag for Brann-supportere

26. juni åpnet Power ny butikk på nesten 2000kvm i Laguneparken. Lørdag 2. november inviteres Brann-supportere til å gjøre flere kupp i butikken.

Annonse:

Den nye butikken i Laguneparken er en av de største Power har i Norge. Elektronikkjeden har nå vært i Norge i to og et halvt år, og i Hordaland har de 15 butikker. 

Årets handledag, som blir lørdag 2. november, blir den tredje strake siden Power og Brann startet sitt samarbeid for tre år siden.

Gamle minner om til nye?

I anledning handledagen får alle personalpriser på alle varene i butikken. 

I år kommer også Signo Dokken. De gir arbeid til døve, hørselshemmede og døvblinde. Fra dem kommer Gunnar Fauskanger med et godt tilbud på digitalisering av gamle VHS-kassetter.

Har du filmer av da barna var små, eller fra bryllupet for 25 år siden? Da kan du ta de med til Power i Laguneparken på handledagen, så vil Gunnar ta dem med seg og digitalisere dem til DVD eller minnepenn.

– Vi syntes det er kjempekjekt å få invitere fans og samarbeidspartnere for tredje året på rad til den årlige handledagen med Brann, nå er det jo tradisjon! Ekstra kult er det å ha med seg Gunnar og Signo, som tilbyr en tjeneste som kan ha stor affeksjonsverdi for mange – spesielt nå som det nærmer seg jul, sier Patrick Tuft som er salgsansvarlig på bedriftsmarkedet for Power på Vestlandet. 

– Det gleder oss stort at høstens handledag-event også i år involverer alle Brann sine supportere. Vi gratulerer Power Laguneparken med en ny og fantastisk flott butikk, og håper at mange vil besøke de til handledagen 2. november, sier Camilla Schutz som er leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar i Brann. 

 

Annonse fra Eliteserien: