Får sin 100. kamp for Brann – kommer med stikk til BA-ekspert

Fredrik Pallesen Knudsen (27) starter dagens kamp mot Odd og det blir hans kamp nummer 100 for Brann. Da får han blomster og en drakt med navnet sitt og nummer 100 på ryggen før kampstart.

Annonse:

– Det er et veldig stolt øyeblikk for meg og det betyr veldig mye for meg å spille for Brann. Det er en milepæl, og så har jeg lang kontrakt så jeg håper på minst 100 kamper til, smiler Pallesen Knudsen. 

Hans 99 kamp ble feiret med tre poeng og null baklengsmål da HamKam ble slått på onsdag. Med kontrakt ut 2027 skal det mye til for at han ikke får sin kamp nummer 100. Så langt i sesongen har han startet alle Branns kamper i Eliteserien, og starter han sin femte strake mot Odd på søndag får han blomster og drakt fra daglig leder Christian Kalvenes før kampen. 

I intervjuet forteller Pallesen Knudsen om hvor stort det er å nå 100 kamper for klubben i sitt hjerte, om opp- og nedturer i Brann-karrieren, å holde nullen på onsdag og den kommende kampen. Og ikke minst, han kommer med et stikk kompis og tidligere lagkamerat, Jonas Grønner. 

Se intervjuet her. Vises ikke videoen under, se det direkte på YouTube her

Annonse fra Eliteserien: