Supportere fans tilskuere 16 mai 2017 Tove Lise Mossestad (46)

Får plass til 12.914 tilskuere

Tilskuerkapasiteten på Stadion reduseres med 4772 plasser grunnet Fjordkraft-utbyggingen.

Annonse:

Det nærmer seg seriestart uten Stadions eldste tribune i bruk. Når lagene fra Brann og Bodø/Glimt løper ut på stadionmatten litt før klokken 18.00 søndag 18. mars, vil bare Sparebanken Vest-, BOB- og Frydenbø-tribunen huse publikum.

I den forbindelse er kapasiteten gjennomgått på nytt. Den ender på 12.914 i byggeåret, mot 17.686 tidligere sesonger. Det inkluderer 660 plasser på det nye bortefeltet på BOB-tribunen felt F.

Faste plasser lønner seg

Kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz, forteller at Brann solgte drøyt 7100 partoutkort totalt i fjor. Dersom det tallet blir tilsvarende i 2018 vil det være rundt 5000 plasser igjen å selge fra kamp til kamp i 2018.

- Oppfordringen vår er veldig tydelig: I år vil det være ekstra smart å ha partoutkort. Det er fortsatt mulig å få tak i gode plasser der flere kan sitte samlet, men så snart vi slipper salget av enkeltbilletter til de ulike kampene vil tilgjengeligheten begrense seg, påpeker hun.

Brann har hatt et snitt på rundt 12.000 tilskuere på hjemmebane de siste sesongene, altså litt under det som blir makskapasiteten i 2018.

Schutz ser for seg at det blir tett med folk på tribunene i årets sesong:

- Etter at vi flyttet rundt 900 partoutkort-innehavere fra Fjordkraft-tribunen til nye, midlertidige plasser på de tre andre tribunene begynner det å fylles godt opp. De som kun tenker å kjøpe enkeltbilletter kan fort oppleve at man ikke får sitte sammen med akkurat dem man ønsker, men på spredte plasser, varsler hun.

Oppfordringen er dermed gitt: Kjøp partoutkort slik at du får faste, gode plasser på alle kampene. Det er også dette som lønner seg mest økonomisk.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: