Fanzone før lokaloppgjøret

Ta turen til Fanzone utenfor Stadion før lørdagens kamp mot Åsane. Her er oversikten over alt som skjer!

Annonse:

Med kampstart klokken 18.00 åpner Fanzone klokken 16.00 med flere forskjellige aktiviteter. Fanzone var borte i en lengre periode på grunn av koronapandemien, men gjorde comeback mot slutten av fjorårssesongen.  

Klassikere og nyheter

Kampsponsor er Fjordkraft, og de stiller med to sykler hvor man kan produsere sin egen strøm. Lad mobilen din, og sjekk hvor raskt du klarer å lade den! 

Bergen Fiber stiller med sin populære fotballdart hvor du kan vinne fine premier. De har i tillegg en gratis ladestasjon for mobiltelefon. 

Sparebanken Vest stiller med ansiktsmalere, og man kan teste skuddfoten i radarteltet til SPV. Om man ønsker kan man spille fotball i ballbingen fra Coop. Er man sulten før kamp vil Pizzabakeren selge pizza fra vognen sin.

Brannbutikken stiller med egen stand i Fanzone, hvor man kan kjøpe Brann-effekter. Brannbutikken vil også holde åpent fra 15.00 i sine gamle lokaler. 

Vi satser også på at spillerne som ikke er med i troppen mot Åsane stikker innom for å stille opp på bilder og skrive autografer. 

Det er med andre ord mange gode grunner til å ta turen innom Fanzone utenfor inngang 10 før kampstart! 

Annonse fra Eliteserien: