Fantasy-tips: Runde 25

Brann sin Fantasy-ekspert Terje Markhus klatrer stadig på lista over de beste spillerne denne sesongen. Her er hans tips for kommende serierunde.

Annonse:

Endte opp med 38 poeng i runde 24. Noe som overraskende nok ga meg «grønn pil».

Er nå nummer 92 i Norge. Målet mitt før sesongen var topp 500. Det skal gjøres mye feil på slutten av sesongen om ikke det skal innfris.

fantasy 25

Friedrich, Risa og Haugen leverte bra. Resten forventer jeg flere poeng av.

Før runde 25 så er det blitt klart att Magnus Wolff Eikrem trolig er ferdig for sesongen, og han må erstattes. De mest aktuelle er Eirik Hestad og Philip Zinckernagel. Jeg går trolig for sistnevnte.

Kapteinsvalg:

  • Leke James (Haugesund Hjemme). James (i lag med Børven i Odd) er de to eneste angriperne i Fantasy Eliteserien som leverer jevnt og trutt. Haugesund er gode defensivt og derfor er jeg ikke så gira på å ta James som kaptein, men tror han kommer til å få målpoeng i denne kampen.
  • Evjen/Zinckernagel (Mjøndalen hjemme). Mange trodde att Glimt kom til å få det tøffere uten Layouni. De tok feil. Glimt har faktisk scoret 11 mål(!) på de 3 siste hjemmekampene. En av disse to blir nok min kaptein kommende runde.

Lykke til!

Frist for å sette opp laget er lørdag klokken 17.00. Brann spiller denne runden borte mot Sarpsborg klokken 20.00 på søndag. 

Annonse fra Eliteserien: