Fantasy-tips: Runde 22

Ny eliteserierunde og klart for nye tips fra Brann sin fantasy-ekspert Terje Markhus. Slik vurderer han runden:

Annonse:

Runde 21 gjekk ganske bra. Nå er jeg på 109 plass totalt i Norge. Prøvde meg på «spissrush» da jeg syns att spesielt Leke James og Aleksander Søderlund hadde «fine» hjemmekamper. Sånn brukbart fornøyd med det valget. James med mål og 2 bonuspoeng, Søderlund med en målgivande og Børven med ingen av delene, i Stavanger.

Layouni ble denne uka solgt til Egyptiske Pyramids og må erstattes. Maigaard (Strømsgodset) og Pellegrino (Kristiansund) skiller seg ut som de heteste erstatterne og jeg kommer nok til å gå for en av disse.

Kapteinsvalg:

Jeg syns att de offensive Molde-spillerne skiller seg ut som de fremste kapteinsalternativene denne runden. James blir nok valgt av mange, inkludert meg.

Odd har hjemmekamp mot Sarpsborg, og endel kommer nok til å gå for Børven. Jeg syns Odd var såpass svake mot Viking sist, att det virker tryggere med James, selv om jeg på generelt grunnlag liker å ha en kaptein med hjemmekamp.

Adegbenro hadde vært aktuell om ikke Rosenborg hadde spilt Europa League. Han spilte 90 minutter så sent som torsdag og da er alltid risikoen der, for att han kan bli spart.

NB: Fristen for å gjøre endringer på laget er lørdag klokken 17.00. En time før Brann spiller hjemmekamp mot Haugesund. Billetter finner du her.

Annonse fra Eliteserien: