Fantasy-luringen

De som spiller Fantasy har forstått at Gilli Rólantsson er den lureste Brann-spilleren å ta med på laget.

Annonse:

Han scoret et frekt mål med hælen i 2-0-seieren mot Lillestrøm sist og begeistret hele Bergen.

-  Man tenker ikke så mye akkurat der, man bare gjør det. Det var utrolig deilig å ta tre poeng i den bortekampen,  forklarer han til Brann.no.

Nå står han oppført med 32 poeng i Fantasy og er dermed den Brann-spilleren med flest poeng.

-  Det er jo morsomt, men jeg spiller ikke selv og har ikke så mye greie på dette. Det er gøy at folk som velger meg til laget sitt får poeng, sier han selv om saken.

Offensiv forsvarsspiller

Gilli Rólantsson er oppført som forsvarsspiller i Fantasy, men har spilt mye på kanten i kampene til nå. Når han også leverer mål og målgivende kan disse faktorene gjøre det gull verdt å ha nettopp mannen fra Færøyene med på ditt Fantasy-lag.

Som forsvarsspiller får du poeng både på å holde nullen og mye mer hvis du leverer målgivende eller scorer. Branns Fantasy-kaptein Sivert Heltne Nilsen er fullt klar over den spesielle situasjonen med Gilli:

- Han skal inn på laget mitt nå før han stiger enda mer i verdi. Jeg anbefaler andre til å gjøre det samme, sier han til Brann.no.

Skal du hente inn Gilli til laget ditt må du ut med 6,2 millioner. En annen aktiv Fantasy-spiller er Ruben Kristiansen, han har ikke helt bestemt seg ennå:

- Det står mellom Fredrik Haugen og Gilli for min del. Jeg skal gjøre én endring på laget før denne runden, forteller han.

Det er hele 16 prosent av 68.621 Fantasy-spillere som har valgt nettopp Gilli Rólantsson til sitt lag. Se nederst i saken for de beste Brann-spillerne du kan velge til ditt lag.

Gilli i form

Det kan være lurt. For Gilli føler selv at han er i form:

- Jeg har spilt en del kamper nå, og det gir meg selvtillit. Jeg må fremdeles jobbe med siste tredel og bli mer egoistisk foran mål. Jeg må fortsette å jobbe hardt, for det er stor konkurranse om vingplassene, sier han.

24-åringen har startet alle kampene i serien til nå og har scoret ett mål og notert seg for en målgivende:

- Jeg føler meg bra og Lars Arne har gitt meg sjansen, så jeg er storfornøyd, smiler han.

Skjermdump fra portal.fo
Skjermdump fra portal.fo

Stor interesse på Færøyene

Som landslagsspiller blir Gilli fulgt nøye med på i avisene hjemme på Færøyene. Det er ofte oppslag om hvordan det har gått etter at Brann har spilt kamper.

-  Venner og familie følger også tett med, det er kjekt, medgir han.

Både portal.no og in.fo hadde fått med seg målet mot Lillestrøm med overskrifter som «Gilli avgjørdi dystin við frekum máli» og «Eitt dreymamál hjá Gilla». Det skulle være forståelig nok også for oss her litt lenger øst.

Gleder seg til Viking-kampen og flaggdagen

Brann har ennå ikke slått Viking siden Gilli kom til klubben i fjor sommer. 0-0 i fjor høst og 1-2-tap på La Manga er fasiten så langt.

-   Jeg husker at Viking-kampen i fjor var veldig tøff. Jeg syntes de spiller bra fotball og de slo jo Odd 3-0 nå. Så selv om de ikke startet sesongen så bra tror jeg det blir en tøff kamp denne gangen også, sier han.

Vi skal ta denne kampen veldig seriøst. Vi spiller på hjemmebane og har tenkt å ta alle tre poengene

— Gilli Rólantsson

Brann har siden Lars Arne Nilsen kom til klubben blitt kjent for å være et veldig solid hjemmelag. Dette gir laget stor selvtillit på eget gress:

-  Vi skal ta denne kampen veldig seriøst. Vi spiller på hjemmebane og har tenkt å ta alle tre poengene, sier han bestemt.

Kampen mot Viking er også en flaggdag hvor alle som kommer til Stadion oppfordres til å ta med Brann-flagg.

-  Hver supporter på tribunen betyr noe. Jeg håper at det kommer mange folk med masse flagg. Vi merker det på banen også når det er ekstra god stemning, avslutter han.

Brann - Viking har avspark klokken 18.00 på lørdag.

Kjøp billetter her

Topp fem Brann-spillere på Fantasy

  • Gilli Rólantsson - 32 poeng

  • Daniel Braaten - 29 poeng

  • Torgeir Børven - 26 poeng

  • Fredrik Haugen - 22 poeng

  • Piotr Leciejewski - 21 poeng

Annonse fra Eliteserien: