Fantasy-eksperten spår tøff kamp

Her er fantasy-tipsene for runde 11 i Eliteserien.

Annonse:

Sommerpausen er over, og Brann tjuvstarter runden lørdag klokken 18.00. En vanskelig kamp mot Haugesund står for tur. Det ble spådd en tøff sesong for Haugesund, men gode spillerkjøp før sesongen, spesielt i forsvaret, har gjort at de har klart seg bedre enn forventet.

Brann har 17 poeng, mens Haugesund har 15 poeng med en kamp mindre spilt. Med mange supportere i ryggen er likevel sjansen stor for at Brann får med seg minst ett poeng i fra Haugesund på lørdag. Frist for å melde inn fantasy-lag er lørdag 15. juni klokken 17.00.

Terjes fantasy-tips:

- Jeg synes laget for runden ser bra ut. Har litt for mange i aksjon i Haugesund, men begge forsvarsspillerne Stølås og Wormgoor er på laget på grunn av muligheten for målpoeng. Jeg tipper resultatet blir  2-3 til Brann i Haugesund.

(Artikkel fortsetter under bildet.)

runde11

Kapteinsvalg:

Eikrem, Layouni, Ohi og Boli er alle gode kapteinsemner denne runden. Magnus Wolff Eikrem er kanskje et kjedelig valg, men det er det tryggeste. Molde har en fin hjemmekamp mot Ranheim i vente og med hjemmeformen som de har vist, så er det egentlig et ganske gitt valg.

Husk Branns hjemmekamp mot Lillestrøm søndag 23. juni klokken 20.00.

Annonse fra Eliteserien: