Fantastisk kveld foran fullsatt Stadion

Kampen startet sjansefattig, men det ble en festaften på Stadion da Brann slo Stabæk 4–1 foran et utsolgt Stadion.

NB: Vises ikke videoen over, kan du se den direkte på YouTube her.

Den første halvtimen var av den sjansefattige sorten, der Brann hadde ballen mye men Stabæk forsvarte seg med hele laget.

Så skjedde det mye.

Da halvtimen nærmet seg kombinerte Brann seg gjennom det tette Stabæk-forsvaret. Bård Finne vendte bort hele forsvaret i en vending og avsluttet i mål til 1–0 til Brann.

Men ledelsen varte bare i fem minutter. Stabæk kontret inn utligningen.

Det sto seg bare i ett minutt, for Brann gikk rett i angrep og rett tilbake i ledelsen etter et skudd fra Felix Horn Myhre.

Etter en rolig start på kampen ble det altså tre mål på rundt seks minutter, og Brann ledet til pause.

Etter hvilen prøvde Stabæk å stå høyere i banen, men etter en drøy time av kampen økte Brann ledelsen. Innbytter Frederik Børsting la inn på sin andre berøring på ballen, og fant kaptein Sivert Heltne Nilsen på bakre stolpe. Da ledet Brann 3–1.

4–1 kom etter et nydelig frispark fra 20 meter fra Finne som med det scoret sitt andre mål for kvelden.

Husk fredagens cupfinaleshow i Oslo Spektrum. Billetter kjøpes her. Neste mulighet til å fylle opp Stadion er mot Rosenborg mandag 29. mai, og over 12.000 har allerede kjøpt billett.

Brann–Stabæk 4–1 (2–1)

1–0: Bård Finne (30.)
1–1: Kasper Høgh (34.)
2–1: Felix Horn Myhre (35.)
3–1: Sivert Heltne Nilsen (64.)
4–1: Finne (77.)

Eliteserien, runde 7. Brann Stadion. Tilskuertall: 16.832. Dommer: Svein Oddvar Moen, Haugar SK. Gult kort:

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland – Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen (David Møller Wolfe fra 46.), Japhet Sery Larsen, Ruben Kristiansen, David Møller Wolfe – Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Felix Horn Myhre – Ole Didrik Blomberg (Thore Pedersen fra 82.), Bård Finne (Elias Myrlid fra 82.), Niklas Jensen Wassberg (Frederik Børsting fra 62.).