Få et unikt innblikk i de to gullfeiringene

Bergens Tidende har denne sesongen fulgt Branns kvinnelag, og i de to siste episodene av dokumentaren får man være med på begge sesongens gullfeiringer.

Annonse:
  • Foto: Vegard Grøtt/Bildebyrån.

Siden seriestart har Branns kvinnelag sluppet Bergens Tidende på innsiden med kamera. De har vært med på trening, i garderoben under kamper, hjemme hos spillerne og fulgt laget gjennom opp- og nedturer. For første gang har Brann latt eksterne slippe til på innsiden på den måten, og for fungerende trener og sportslig leder i Brann Olli Harder er det første gang han har hatt et eksternt kamerateam tett på seg. 

– Det har vært en god opplevelse for oss. Supporterne våre har vært fantastisk gjennom hele året, og det kommer også godt frem i dokumentaren. I tillegg er det fint å få vist hvilken dedikasjon og innsats jentene har for å lykkes, sier Harder. 

– Vi ønsket å vise frem hvordan den første sesongen med kvinnelaget i Brann ble. Gjennom serien får man sett det harde arbeidet som legges ned og hvor gode rollemodeller jentene er. Serien gir et innblikk i Brann og hvordan det er å være toppspiller. I tillegg gir den gir unge jenter kvinnelige forbilder og viser at drømmen om å spille i Brann-drakt kan gå i oppfyllelse, sier kommersiell leder i Brann, Therese Andvik Rygg. 

Serien har fått navnet «Vi é Brann» og de åtte første episodene ble lagt ut på bt.no for noen uker. Opprinnelig skulle det komme én episode til etter sluttspillet i Toppserien og cupfinalen, men siden Brann tok gull begge steder ble det to ekstraepisoder. Du kan se de åtte første og de nye episodene her.

I de to avsluttende episodene får man være med inn i garderoben før og under den avgjørende kampen mot Rosenborg, der Toppserie-gullet ble sikret. Man får også reisen hjem igjen til gullfesten i Bergen, og under cupfinalehelgen i Oslo er kameraet blant annet med inn på rommet til to av spillerne før kamp. 

 

Annonse fra Eliteserien: