europalle web ny

Europalle har forlenget

Fredrik Pallesen Knudsen har skrevet under en ny kontrakt med Brann, som strekker seg ut 2027-sesongen.

Annonse:

  • Se hele intervjuet med Pallesen over, eller direkte på vår YouTube-kanal.

– Det føles bra. Det er drømmen min å spille for Brann, og jeg ser veldig frem til de neste fire årene, sier Pallesen Knudsen til brann.no. 

27-åringen gikk gradene i Brann-Akademiet i sine yngre dager, og etter en omvei via Åsane og Haugesund kom han tilbake til Brann sommeren 2021. 

Toppscorer

Midtstopperen står med 88 obligatoriske kamper for Brann, og mange flere skal det blir. Han har også notert seg for syv scoringer, og av disse ble to scoret i Branns Conference League-kvalifisering i sommer. Det gjør at han ble Branns toppscorer i Europa, og begge målene ble scoret på Stadion. 

– Det å score på Stadion, når det er så bra kok, er en helt egen følelse. Jeg mister det helt, humrer han. 

BB230817BB081 (6).jpg

Hans opprinnelige kontrakt var egentlig ut neste år, men nå vet Pallesen Knudsen at han blir Brann-spiller i mange år fremover. 

– Det gir en bra forutsigbarhet og ro, både for meg og familien. Det viser også at klubben har tro på meg, og jeg skal gi alt i tiden fremover, sier midtstopperen. 

Denne sesongen har han fått mye skryt for sine prestasjoner på banen, spesielt den siste tiden. 

– Jeg har fått spille mange kamper på rad, og holdt meg skadefri lenge. Da er det lettere å spille god fotball, sier han. 

Nå gjenstår det åtte kamper av årets sesong, og Brann er med i kampen om både medaljer og spill i Europa i 2023. 

– Vi har satt oss i en god posisjon. Alt ligger til rette for en spennende høst og en fin avslutning på sesongen. Vi skal gi alt, og så ser vi hva det holder til, sier han. 

Flere spillere har skrevet under lengre kontrakter med Brann i løpet av året. Bård Finne forlenget ut 2026, mens Felix Horn Myhre har ut 2027 som Pallesen Knudsen. 

– Vi er glade for å ha fått skrevet en lang avtale med Palle. Han har hjertet i Brann, og har vist både stabilitet og en sterk mentalitet gjennom hele sesongen. Han har også vist et høyt nivå i de store kampene vi har spilt, og vi er veldig glad for at denne forlengelsen er på plass, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.

CR6_2408.png

 

 

Annonse fra Eliteserien: