Ettmålstap mot Molde

Heggebø headet i stolpen og Brann var med i kampen hele veien, men baklengsmålet etter en times spilt ble avgjørende. Molde vant 1-0.

1. omgangen var preget av mye spill mellom de to sekstenmeterne. Tempoet var høyt, men det ble ikke skapt mange store sjanser. Eliteseriens toppscorer Ohi Omoijuanfo fikk to raske muligheter etter vel et kvarters spill, men Brann avverget greit begge gangene.

Etter 24 minutters spill var det Mathias Rasmussen som spilte gjennom Bård Finne på høyrekanten. Finne slo ballen inn foran mål der Aune Heggebø som kom stormende til. Heggebøs avslutning gikk via et Molde-bein og ut i corner. En stor Brann-mulighet!

I det 42. minutt skulle Mathias Rasmussen få aller tiders sjanse til å gi Brann ledelsen. En kort corner ble slått inn fra Robert Taylor. Rasmussen satte hodet til og ballen så ut til å lande i motsatt hjørne. En fantastisk redning av Molde-keeper Anders Linde hindret scoring.

Molde skulle få omgangens siste mulighet ved Rafik Zekhnini, men det skulle ikke bli scoringer før pause. Begge lag hadde sine muligheter i en ganske jevn batalje på et litt vanskelig føre.

Baklengs og heading i stolpen

Brann startet 2. omgangen best da Taylor kom til en mulighet fire minutter etter pause. Nok en gang var Linde med på notene. Deretter skapte Molde to gode sjanser før de fikk kampens eneste scoring. Det var Magnus Wolff Eikrem som ga gjestene ledelsen i det 61. minutt med en god avslutning. Nå måtte Brann jage utligning.

Det gjorde guttene i høyeste grad. Åtte minutter etter Moldes scoring fikk Brann corner som endte i klabb-og-babb foran gjestenes keeper. Moldes forsvar avverget farligheten med et nødskrik.

Etter 73 minutter fikk Finne en god innleggsmulighet etter godt spill av innbytter Niklas Jensen Wassberg. Ballen ble klarert til corner..

I det påfølgende hjørnesparket fikk Brann en utrolig mulighet. Finne slo et knallhardt utoverskrudd corner. Aune Heggebø knuste Sivert Mannsverk i luften, og headet ballen i stolpen og ut før Kristoffer Haugen klarerte ballen ut i ny corner. Her kunne Brann ha utlignet!

Mot slutten av kampen gjorde Brann flere bytter for å score minst ett mål. Spesielt Moonga Simba viste seg fra en god side, og skapte flere muligheter som kunne ført til scoring. Det skjedde dessverre ikke. Kampen ebbet ut i 0-1 og et surt ettmålstap for Molde.

Brann - Molde 0-1 (0-0)

Eliteserien, runde 28. Brann Stadion. Dommer: Ola Hobber Nilsen, Nordstrand IF. Gult kort: Kristoffer Haugen, Molde.