NTB_T4XFQaLDA00

Ettmålstap i Portugal – alt avgjøres på Stadion neste uke

Brann kom under med to mål, men en redusering fra Magnus Warming gjør at håpet om avansement lever før returmøtet i Bergen.

• NB: Vises ikke høydepunktene under, se de direkte på YouTube her.

Hjemmelaget fikk den beste starten på kampen, og spilte seg til noen farligheter etter balltap i Brann-laget.

Etter 23 minutter skulle de ta ledelsen. Rafa Mujica kom alene gjennom med keeper, og scoret.

Det var Arouca som skapte mest i den første omgangen, men en god Mathias Dyngeland hindret at det ble flere scoringer. Midtveis sto det 1–0.

Like etter pause var det et bedre Brann-lag som kom på banen, og på de første fem minuttene ble det skapt flere farligheter enn i hele første omgang.

Men nok en gang var det vertene som skulle score. Det kom etter 71 minutter etter et flott angrep med fine kombinasjoner, og dermed var det 2–0.

Det gikk ikke mange minutter før Brann reduserte. Mgnus Warming ble spilt gjennom i bakrom, løp fra hjemmelagets forsvar og satte ballen sikkert i nettet. Flere mål ble det ikke, og det er duket for en åpen og tøff kamp i Bergen som avgjør hvem som går videre.

For ordens skyld: Det er ingen bortemålsregel i Conference League, og er det uavgjort sammenlagt etter full tid i Bergen blir det ekstra omganger og eventuell straffesparkkonkurranse.

Hjemmekampen spilles i Bergen om én uke, torsdag 17. august klokken 19.00 og billetter til den kjøpes her.

FC Arouca–Brann 2–1 (1–0)

1–0: Rafa Mujica (23.)
2–0: Cristo Gonzalez (71.)
2–1: Magnus Warming (79.)

UEFA Conference League, 3. kvalifiseringsrunde. Estádio Municipal Arouca. Dommer: David Munro, Skottland. Gult kort: Nino Galovic, Oriol Busquets, FC Arouca. Magnus Warming, Sivert Heltne Nilsen, Brann.

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland – Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen, Ruben Kristiansen, Moonga Simba (Thore Pedersen fra 46.) –  Felix Horn Myhre, (Aune Heggebø fra 90.) Sivert Heltne Nilsen, Sander Kartum (Niklas Jensen Wassberg fra 77.) – Frederik Børsting (Ulrik Mathisen fra 77.), Bård Finne, Niklas Castro (Magnus Warming fra 60.).