Er du vår nye gatelagspiller?

Sportsklubben Brann utvider kapasiteten på Gatelaget og ønsker flere spillere velkommen på trening.

Annonse:

Målet er to lag og 25 faste spillere. Nesten en dobling. Vi ser at konseptet funker og spillere trives på tvers av nivå og bakgrunn.   

Vi øker fra en til to trenere på feltet, slik at treningene kan nivå-tilpasses. I samarbeid med Bergen kommune har vi allerede utvidet støtteapparatet med ett årsverk, for å styrke vår rusfaglige kompetanse. Nå kan vi følge opp spillere på en god måte og være en naturlig brobygger inn mot andre offentlige tjenester. Vi er utrolig stolte over å kunne tilby en så solid pakke.

Gatelaget er primært et dagtilbud for personer som har eller har hatt utfordringer med rus, og som ønsker å spille fotball i en rusfri arena. Målet er flere timer og dager uten rus, økt selvfølelse og motivasjon til positiv endring. Alle må være rusfrie på trening og fungere godt i samspill med andre. 

Personer som ønsker å delta på fotballtreningene kan stille opp uten avtale på forhånd. Det er ikke krav til skriftlig innsøking for å delta, men må dekke følgende kriterier for å bli spiller:

  • Personer som er over 18 år
  • Personer som har eller har hatt utfordringer med rus
  • Personer som er nøkterne på trening og må fungere i samspill med andre
  • Personer som respekterer klubben og lagets regler

Oppmøte:

  • Vi trener tirsdager og torsdager med oppmøte kl 0930.
  • Alle spillere går inn inngang 10, gjennom kioskområdet, ut på tribunene og opp trappen i enden av SPV tribunen.

Ta gjerne med deg en veileder, familie eller andre du kjenner første gang. Vi er kjent for å ta spesielt godt vare på nye spillere og ser frem til å møte deg. Ring gjerne Martin om du har spørsmål: 40 81 98 01

Les mer om Gatelaget SK Brann, vårt fellesskap og ofte stilte spørsmål her.

 

Annonse fra Eliteserien: