Enige om permanent overgang

Henrik Kjelsrud Johansen (26) er solgt til Fredrikstad Fotballklubb.

Annonse:

Angriperen har onsdag signert en avtale med Fredrikstad og slutter seg til troppen umiddelbart. Henrik Kjelsrud Johansen har en fortid i Fredrikstad fra 2015-sesongen hvor han scoret 11 mål på 19 kamper. Nå vender han altså tilbake til klubben.

Han spilte for Vålerenga før han kom til Brann, men har også en fortid i angrepet til Gjøvik, Raufoss, Lillestrøm, Haugesund og Odd.

Siden han signerte før 2018-sesongen står 26-åringen med 23 seriekamper og ett mål i Eliteserien, i tillegg til tre cupkamper i Brann-drakten. Med tøff konkurranse fra flere gode angripsspillere i Branns A-stall ble det etterhvert vurdert som en akseptabel løsning med en permanent overgang. 

- Det har ikke gått helt som vi håpet på for Henrik. Det har vært en knalltøff konkurranse, men han har stått i det og jobbet hardt hver dag. Han er en profesjonell spiller og en veldig fin type, sier Rune Soltvedt til Brann.no

Fredrikstad Fotballklubb ligger på 1. plass i Postnord Ligaen avdeling 1, og har 30 poeng etter 14 kamper spilt. 

- Nå kommer han til en klubb der han sannsynligvis får regelmessig spilletid. Det vil være bra for han. Fredrikstad er et lag som hører hjemme i høyere divisjoner, og vi håper at Henrik kan være et godt bidrag til at klubben rykker opp til OBOS-ligaen. Vi ønsker han uansett masse lykke til videre, avslutter sportssjefen.
 

Annonse fra Eliteserien: