Enige om ny kontrakt

Blir i Brann! Ruben Kristiansen og Brann er enige om en ny to-årig avtale.

Annonse:

På årets siste kamp i slutten av november ble 30-åringen takket av med blomster, bilde og velfortjent applaus fra publikum etter 86 A-kamper fra sommeren 2015.

Relativt kort tid etterpå ga både Brann og spilleren ut noen signaler som tydet på at avskjeden kanskje ikke var helt definitiv likevel. Sportssjef Rune Soltvedt forklarer det slik:

- I toppfotballen kan ting forandre seg. Det som på et tidspunkt virker avklart og endelig, kan i neste omgang ta en ny dreining. Vi har hatt samtaler med Ruben i tiden etter serieslutt, og etter hvert ble det tydelig at begge parter var positive til å fortsette samarbeidet, forteller han.

Frisk igjen - og klar for ny sesong

Onsdag ble en ny avtale signert og Soltvedt er overbevist om at veteranen blir viktig for Brann i fortsettelsen også:

- Skaden (Gilmore’s groin) som ødela store deler av sesongen er operert og leget. Vi forventer at Ruben er lysten på å vise seg frem i 2019 og skape konkurranse i troppen, sier sportssjefen.

Saken fortsetter under bildet:

DRO ALDRI: Brann takket av Ruben Kristiansen med bilde og takk for nå. Nå har Rune Soltvedt laget en ny variant der han ønsker backen velkommen tilbake.
VELKOMMEN TILBAKE: Først ble Ruben takket av, så blir han ønsket velkommen tilbake. Rune Soltvedt ser humoren i sakens utvikling.

Kristiansen gleder seg over at Brann-karrieren likevel fortsetter:

- Jeg er veldig glad nå. Så er jeg takknemlig overfor Brann som har lagt godt til rette for familien i Bergen, det er viktige brikker som er på plass, påpeker småbarnsfaren.

Nå ser Kristiansen frem til å ta nye steg sammen med lagkameratene:

- Mye er bra allerede, men vi skal utvikle oss videre som klubb og enkeltspillere og bygge toppidrettskultur. Det ser jeg frem til å være med på, sier han til Brann.no. 

Har du virkelig vurdert å droppe partoutkort i 2019? Gjør som Ruben Kristiansen og Rune Soltvedt, ta en u-sving og signér i dag!

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: